< Terug naar overzicht

Whitepaper: ‘The Intelligent Enterprise for High Tech’

Het is inmiddels een gegeven dat elk bedrijf een technologiebedrijf moet zijn. Dit betekent dat elk bedrijf technologie moet begrijpen en toepassen. Er vindt een verschuiving plaats naar digitale processen, producten en diensten. Deze whitepaper: ‘The Intelligent Enterprise for High Tech’ bevat een aantal trends die deze verschuiving vorm gaan geven. 

Transitie

Terwijl hightechbedrijven producten ontwikkelen die slimmer, cross-compatibel en gebaseerd zijn op gemeenschappelijke standaarden, verwachten we dat schaalbare platforms het hoge volume en de snelheid van gegevens die onze producten genereren, kunnen vastleggen. De transitie brengt aanzienlijke uitdagingen met zich mee. De meest effectieve bedrijven zullen de bedrijven zijn die hun inkomsten eerlijk met partners delen, voldoen aan boekhoudkundige regels en grote hoeveelheden klantensentimentdata kunnen organiseren. Maar ook een nauwkeurige registratie van softwarerechten kunnen garanderen en de toeleveringsketen kunnen beveiligen tegen indringers en vervalsers. Geen kleine taak.

De technologie-industrie is het middelpunt geweest van een enorme verschuiving in de relatie tussen het bedrijfsleven en de samenleving. Een die zowel een motor van vooruitgang is geweest als serieuze vragen heeft opgeworpen over bepaalde uitkomsten. In de toekomst zullen de bedrijven die uitblinken in verantwoorde inzet van technologie, vertrouwen opbouwen. Zij zullen hun groei versnellen en een blijvende rol verdienen in de voortdurende transformatie van de samenleving.

Whitepaper

In deze whitepaper wordt ingegaan op de trends die onze industrie de komende vijf jaar vorm gaan geven. Daarin stellen we een reeks prioriteiten voor die positieve verandering zullen stimuleren en de instrumenten die dit mogelijk zullen maken.

Naam(Vereist)

Deel:

Gerelateerd