< Terug naar overzicht

7 x onmisbaar bij de overstap van SAP ECC naar SAP S/4HANA

De overstap van SAP ECC naar SAP S/4HANA Cloud is dé stap om een intelligente fabriek of groothandel te worden. De manier om je concurrentie voor te blijven en te voldoen aan de continu veranderende klantvraag. Bovendien leidt de overstap tot een flinke kostenbesparing en een substantiële verhoging van productiviteit en omzet. Te mooi om waar te zijn? Zeker niet! Vanuit onze ervaring kunnen wij bevestigen dat dit geen loze beloftes zijn, maar de realiteit.

SAP S/4HANA Cloud is de juiste match voor elke organisatie. De transformatie van ECC naar S/4HANA Cloud is echter niet altijd even gemakkelijk. Aan het benutten van de voordelen gaat een intensieve fase vooraf. Om de overstap binnen jouw organisatie soepel te laten verlopen, delen wij graag onze kennis en expertise met jou. Om individuen, organisaties én ecosystemen te versterken.

Expertpaper

In deze expertpaper ontdek je de 7 onmisbare factoren voor het succesvol overstappen op SAP S/4HANA Cloud. Vanuit Quinso zijn wij gespecialiseerd in de maakindustrie en groothandelsbranche. Vandaar dat deze paper in het bijzonder voor die branches is geschreven.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Deel:

Oplossingen uit dit artikel

S/4HANA

Een intelligente en volledig geïntegreerde ERP omgeving welke standaard gebruik maakt van de nieuwste technologieën.

Gerelateerd