S/4HANA

Ben jij aan het nadenken over de toekomst van je organisatie en hoe je je kunt onderscheiden van je concurrentie? Een ERP-systeem kan je hierin ondersteunen. Je bent waarschijnlijk al de voors en tegens tegen elkaar aan het afwegen van verschillende ERP-oplossingen en de migratie hiervan. Heel goed! Wellicht kunnen wij je keuze vergemakkelijken. Wat maakt SAP S/4HANA anders dan andere oplossingen en hoe kan het helpen het voortouw te nemen met bedrijfsinnovatie voor top-, bottom- en green-line groei?

SAP S/4HANA in het kort

SAP S/4HANA Cloud is een complete, modulaire ERP-cloudsoftware die is ontworpen voor elk bedrijf, aangedreven door AI en analytics. Met SAP S/4HANA Cloud kunt u uw kritieke processen overal in realtime uitvoeren, nieuwe bedrijfsmodellen in uw branche introduceren en wereldwijd uitbreiden.

Voordelen van het gebruik van SAP S/4HANA

Het gebruik van S/4HANA zal zeer nuttig zijn. Uw organisatie zal aanzienlijk winnen op de volgende onderdelen:

 • Sneller werken, sneller inzicht in data en real-time bedrijfsprocessen volgen.
 • Kostentechnisch voordeliger door het gebruik van één database voor alle applicaties.
 • Weloverwogen beslissingen door datasets te koppelen aan realtime analytics en intelligence.
 • Meer bedrijfsflexibiliteit om in te spelen op veranderingen in de markt.
 • Betere klantervaring door digitalisering van het verkoopproces.
 • Gedigitaliseerde waardeketen: het zorgt voor een grote flexibiliteit, rekening houdend met het feit dat je bedrijf altijd klaar is voor just-in-time en just-in-sequence levering.
 • Superieur concurrentievoordeel door de volgende generatie industrieprocessen en intelligentie ERP functies.
 • Beter bestuur en naleving van wet- en regelgeving en duurzaamheid.
 • Bescherming van uw SAP-applicaties en -gegevens met geïntegreerde cyberbeveiliging.
 • Kan geïntegreerd met andere systemen, waardoor het gemakkelijk is om toegang te krijgen tot gegevens.
 • Zeer gebruiksvriendelijke interface.
S/4hana dashboard

Is jouw organisatie klaar voor SAP S/4HANA?

Maak de transformatie van jouw bedrijf eenvoudiger. RISE with SAP met de diensten en expertise van Quinso is een aanbod dat alles biedt wat je nodig hebt om jouw bedrijf te transformeren op een manier die voor jou het beste werkt. We brengen de oplossingen en diensten samen in één pakket ongeacht waar jouw bedrijf nu staat of waar je heen wilt. Quinso helpt je jouw verandering op jouw voorwaarden en jouw tijdlijn in kaart te brengen.

White Fields kiest voor S/4HANA Cloud

S/4HANA Cloud maakt geplande groei bij White Fields mogelijk White Fields, producent en deels verpakker van champignons, kiest voor het stroomlijnen van hun logistieke en administratieve processen voor S/4HANA Cloud, public edition.

Yanmar naar een hoger niveau door SAP S/4HANA Cloud

Yanmar is een wereldwijde innovator op het gebied van industriële apparatuur. Van kleine en grote motoren, landbouwmachines en faciliteiten, bouwmachines, energiesystemen, scheepvaart tot werktuigmachines en componenten. Binnen dit wereldwijde concern legt Yanmar Marine International zich toe op de productie van…

vanRijsingengreen klaar voor innovatie met SAP S/4HANA

VanRijsingengreen, al 50 jaar een bekende leverancier van gezonde en verse voedingsmiddelen, maakte de overstap naar SAP S/4HANA. De belangrijkste drijfveer? Het verbeteren van de huidige soft- en hardware en het doorvoeren van procesverbeteringen, zodat er makkelijker op nieuwe ontwikkelingen kan worden ingespeeld.

Joris Sikking

Managing Consultant

Vraag een demo aan

Klaar om jouw bedrijfsstrategie te optimaliseren met de kracht van SAP S/4HANA? Neem contact met Joris Sikking.  

Meer zoals dit