< Terug naar overzicht

Becoming an Intelligent Manufacturer

Becoming an Intelligent ManufacturerOp woensdag 22 januari kwamen meer dan 20 geïnteresseerden af op het Quinso event Becoming an Intelligent Manufacturer. Een divers gezelschap, bestaande uit supply chain managers, SAP specialisten en manufacturing managers van bedrijven als Hunter Douglas en Supertape. Allen met dezelfde vraag: hoe word ik die slimmere fabrikant?

Het ging over Industrie 4.0 en over alle aspecten waarmee je rekening moet houden wanneer jouw organisatie ‘the next step’ wil zetten. Wat kunnen we leren van mieren? Hoe gaan we om met personeelstekorten? Durf je nu al de stap te maken naar de Cloud? Waarin ga je investeren en waarin juist niet? En hoe neem jij jouw mensen mee naar een volgende stap? De rode draad van de dag: we kunnen veel leren van elkaar. En, wil je echt stappen zetten, ga dan samen op reis. Dat is precies wat Marc van der Zon, deze dag deed. Hij nam alle deelnemers mee op reis.

Benieuwd naar hoe hij dat deed? Binnenkort lees je hier het blog van Marc van der Zon over deze inspirerende dag. Kun je niet wachten? Bekijk dan de foto’ die wij maakten van het event op www.intelligentmanufacturer.com.

De Intelligent Manufacturer komt eraan!
Wil jij ook stappen zetten op weg naar het worden van die slimme(re) fabrikant? Kunnen wij je daarbij helpen? Dit doen wij door je te inspireren én handvatten te geven via blogs, customer cases, whitepapers, webinars en events op www.intelligentmanufacturer.com

Gerelateerd