< Terug naar overzicht

Op weg naar duurzaam en milieuvriendelijk ondernemen: de visie van middelgrote ondernemingen

Uit een recent wereldwijd onderzoek van SAP Insights blijkt dat de meeste bedrijven ten minste enkele stappen zetten in de richting van meer milieuduurzaamheid, en dat hoe meer ze dat doel nastreven, hoe concurrerender en winstgevender ze verwachten te zijn. Meer dan een derde van de middelgrote bedrijven is van mening dat milieukwesties nu al of binnen vijf jaar van financieel belang zijn voor hun bedrijfsresultaten.

duurzaam en milieuvriendelijk ondernemen

Infographic

Uit een recent wereldwijd onderzoek van SAP Insights blijkt dat duurzaamheidsgerichte acties niet alleen goed zijn voor de planeet: sommige bedrijven zien de acties ook als een weg naar meer winstgevendheid en concurrentievermogen. Maar hoe ontwikkelen middelgrote bedrijven duurzaamheidsstrategieën en hoe integreren ze deze in hun processen?

Download de infographic hier >

Vul je naam en e-mailadres in om dit item via e-mail te ontvangen
Quinso respecteert uw privacy. De informatie die u ons verstrekt, is uitsluitend bedoeld voor intern gebruik en we zullen uw informatie niet delen, verkopen of verspreiden. Bekijk ons privacybeleid op https://www.quinso.com/privacy-beleid.

U ontvangt educatieve informatie en nieuws over de producten en diensten van Quinso.
Ik ga akkoord met het Privacybeleid
Ontvang downloadlink

Oplossingen uit dit artikel

Environment, Health and Safety

Je ERP-systeem heeft ook invloed op je ondernemende activiteiten op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en veiligheid.

Gerelateerd