< Terug naar overzicht

E-book: Waarom duurzaamheid in de manufacturing meer is dan alleen compliance

Al enkele jaren is duurzaam produceren een onderdeel van het gesprek in de maakindustrie, hoewel veel van de activiteiten op dit gebied nog steeds voornamelijk worden aangestuurd door regelgeving en compliance-vereisten.

Dat gesprek begint nu te veranderen nu de gevolgen van klimaatverandering en milieuvernietiging toenemen, de verwachtingen en het gedrag van klanten veranderen en steeds meer wordt ingezien dat duurzaamheid in alle economische activiteiten moet worden geïntegreerd. Bouwen aan een circulaire economie met maximaal hergebruik en een minimale ecologische voetafdruk wordt steeds belangrijker.

In dit e-book kun je het volgende verwachten:

In dit e-book wordt onderzocht hoe duurzaamheid en de circulaire economie een kernonderdeel beginnen te vormen en hoe dit het hele scala aan productieprioriteiten, processen en -activiteiten beïnvloedt. Er wordt bekeken hoe fabrikanten de kansen het beste kunnen benutten en de uitdagingen die dit met zich meebrengt het hoofd kunnen bieden.

  • De belangrijkste drijfveren voor duurzaamheid
  • Te nemen stappen bij het aanpakken van de uitdagingen en kansen van duurzame productie
  • Hoe Quinso waarde toevoegt aan duurzaam produceren

Download vandaag nog het Ebook!

Vul je naam en e-mailadres in om dit item via e-mail te ontvangen
Quinso respecteert uw privacy. De informatie die u ons verstrekt, is uitsluitend bedoeld voor intern gebruik en we zullen uw informatie niet delen, verkopen of verspreiden. Bekijk ons privacybeleid op https://www.quinso.com/privacy-beleid.

U ontvangt educatieve informatie en nieuws over de producten en diensten van Quinso.
Ik ga akkoord met het Privacybeleid
Ontvang downloadlink

Gerelateerd