RISE with SAP brengt alles samen wat je nodig hebt om je bedrijf te transformeren op een manier die het beste bij je past. Dit staat helemaal los van het vertrekpunt of hoe snel je wel transformeren. En omdat we weten dat transformeren een reis is, geen bestemming, stelt RISE with SAP je in staat om te veranderen in een tempo dat is afgestemd op je bedrijf. Niet andersom.

De combinatie van RISE with SAP met de diensten en expertise van Quinso zorgen voor een aanbod waarmee je jouw bedrijf transformeert op een manier die voor jou het beste werkt. We brengen de oplossingen en diensten samen in één pakket. Quinso helpt je jouw verandering op jouw voorwaarden en jouw tijdlijn in kaart te brengen.

Infographic

In deze infographic van SAP ontdek je wat de voordelen zijn van het digitaal transformeren van je bedrijf. Je leert op welke drie gebieden intelligente ondernemingen beter scoren. Ook ontdek je hoeveel procent van de bedrijven wereldwijd in 2022 hun gebruik van digitale technologieën zal hebben versneld.

[sdfile id=”20036″]