RISE with SAP

Maak de transformatie van jouw bedrijf eenvoudiger. RISE with SAP met de diensten en expertise van Quinso is een aanbod dat alles biedt wat je nodig hebt om jouw bedrijf te transformeren op een manier die voor jou het beste werkt. We brengen de oplossingen en diensten samen in één pakket ongeacht waar jouw bedrijf nu staat of waar je heen wilt. Quinso helpt je jouw verandering op jouw voorwaarden en jouw tijdlijn in kaart te brengen.

Wat is RISE with SAP?

RISE with SAP samen met Quinso biedt een holistische transformatie naar een Digital Supply Chain, op jouw voorwaarden en volgens jouw planning. Met een vereenvoudigde aanpak en een begeleid traject voor de transformatie van jouw bedrijf, wordt de complexiteit weggenomen. Wij bieden je snel rendement en de flexibiliteit die je nodig hebt zonder een hoge investering vooraf.

Transformeer binnen jouw tijdlijn. Waar je ook bent, waar je ook heen wilt.

Eén aanbod
en contract

Een enkele aanbieding voor één enkel contract vereenvoudigt de inkoop en maakt het makkelijker om jouw leveranciers te beheren.

SAP S/4HANA Cloud – en geïntegreerde uitgebreide oplossingen die het SAP Business Technology Platform aandrijven – houden jouw organisatie wendbaar en responsief.

Resultaten zonder
grote investeringen

Realiseer de waarde van jouw investering eerder, door 20% reductie op de total cost of ownership over vijf jaar.

Eén platform dat silo’s doorbreekt en data, intelligente technologieën en ERP-software integreert.

Besparingen, snelheid en besluitvorming worden verbeterd in jouw hele organisatie.

Hulp bij elke stap

Tijdens de transformatie begeleidt Quinso je van start tot einde. We onderscheiden hierin 3 fasen:

  • Discovering: het resultaat van deze fase is een advies hoe jij het beste de overgang naar SAP S/4HANA aan kunt pakken
  • Moving Smart: een overgang die zo soepel mogelijk verloopt, in het tempo van jouw organisatie
  • Walking ahead: vanaf hier kun je maximaal de voordelen van SAP S/4HANA gaan benutten

De Quinso methodiek

Discovering your smart move to SAP S/4HANA

Discovering bestaat uit 3 stappen. De 1e stap start met inzicht krijgen in de strategie en doelen van jouw organisatie. Gevolgd door het samen naar boven halen van de pijnpunten van jouw organisatie. En het geven van inzicht in wat SAP S/4HANA specifiek voor jouw organisatie kan betekenen. De 2e stap bestaat uit een analyse waarin we met behulp van verschillende door SAP en onszelf ontwikkelde tools en methodes, komen tot een advies wat voor jouw organisatie de beste route is om over te gaan naar SAP S/4HANA. Om in de 3e stap dit advies aan jou te presenteren.

Breng business-transformation-as-a-service (BTaaS) tot leven in jouw organisatie

Word digitaal veerkrachtig

Lees de bevindingen over hoe een business-transformation-as-a-service-aanpak je kan helpen met het worden van een Intelligent Enterprise, zoals:

  • Efficiënte groei en afstemming van resources door data, bedrijfssystemen en waardeketenrelaties met elkaar te verbinden
  • Beslissingen door datasets te koppelen aan realtime analytics en intelligence
  • Minder verspilling en gezondere financiële reserves door snel en effectief te reageren op verstoringen
  • Grotere veerkracht van jouw bedrijf dankzij best practices en snelle levering van resultaten aan jouw klanten en partners

Onze klantverhalen

Wij zien dat organisaties nu belangrijke stappen zetten in het inzichtelijk maken van real time data in hun organisatie. Wij helpen je graag bij optimaliseren van je bedrijfsprocessen met een geïntegreerde oplossing binnen jouw SAP-systeem. Dus als je meer wilt weten over ons, ons bedrijf of oplossingen: wij zijn er voor jou! Bekijk alvast onze klantenreferenties!

Waarom Quinso

Wij helpen organisaties om alles uit hun supply chain processen te halen. Hoe? Met intelligente SAP oplossingen voor elk onderdeel binnen de supply chain. We overzien het complete proces. Van grondstof tot eindproduct en van warehouse tot eindklant. Deze oplossingen implementeren wij volgens de door ons ontwikkelde methodiek stap voor stap in het tempo van de klant, zonder dat de huidige supply chain in gevaar komt. Als onderdeel van de ORBIS Group hebben wij hierin ook een internationale focus.

Het digitaliseren van de supply chain brengt veel voordelen met zich mee. Organisaties die de stap naar een ‘Digital Supply Chain’ hebben gezet, zijn in staat om problemen in een vroeg stadium te signaleren en op te lossen. Bij Quinso willen we altijd uitblinken in ons werk. Want alleen wanneer wij de beste oplossing implementeren, kunnen onze klanten de mogelijkheden van een ‘Digital Supply Chain’ optimaal benutten. Daarmee maken zij pas écht het verschil.

Joris Sikking

Managing Consultant

Meer informatie

Meer zoals dit