Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Technologische innovatie en de verschuiving naar een consumentgerichte economie, de ‘economy of experience’, hebben een enorme impact op bedrijven die het digitale tijdperk willen omarmen op weg naar hun bedrijfstransformatie. Het wordt nog wel eens vergeten, maar zakelijke klanten zijn óók consumenten. Mensen die veeleisend zijn als het gaat om het vinden van de informatie die ze nodig hebben en het doen van aankopen. Door je klant goed te begrijpen en commerce slim in te zetten verhoog je je klanttevredenheid en dus ook je bedrijfsresultaat.

Hoe je dat doet? Leer van bedrijven die jou al voorgingen, tijdens het webinar
Maakindustrie: met commerce een hogere klanttevredenheid.

Vanuit Quinso en Valtech houden we ons dagelijks bezig met de intelligentieslag voor en door (maak)bedrijven. Samen met Kars Kooistra van Valtech, geeft Marc van der Zon je een blik in de wereld van Commerce in de Maakindustrie en inspireren ze je met praktijkvoorbeelden in de B2B. En mocht je willen weten hoe jij ermee aan de slag kunt? Ook dat zullen ze met je delen.

Het webinar vindt plaats op dinsdag 30 juni om 13.30 uur. Deelname is geheel kosteloos. Meld je eenvoudig aan door op onderstaande link te klikken.

Wil je voor het webinar hier al meer over weten? Lees dan zeker het blog ‘Je klanttevredenheid verhogen door het slim inzetten van commerce. Hierin geven Kars en Marc je alvast één praktijkvoorbeeld van een succesvolle commerce implementatie.

Ja, ik wil dit webinar bijwonen!

Ga naar de bovenkant