< Terug naar overzicht

Infographic Industry 4.0: welke technologieën gaan de komende jaren een grote rol spelen?

Bij Quinso willen we onze klanten graag ondersteunen in hun reis naar een compleet gedigitaliseerde supply chain. Max Bouwmeester, consultant bij Quinso, onderzocht welke technieken van Industry 4.0 volgens organisaties de grootste rol gaan spelen de komende jaren. Door het in kaart brengen van de bevindingen kunnen we onze klanten nog beter helpen bij het behalen van hun doelstellingen.

In de infographic is te zien dat Industry 4.0 naar verwachting vooral voor de afdelingen logistiek, IT en productie een grote rol gaat spelen. 30% van de ondervraagden verwacht dat deze verschuiving tussen de 4 en 6 jaar zal plaatsvinden. De technologie die naar verwachting de grootste rol gaat spelen is Internet of Things (IoT). De grootste uitdaging bij de implementatie en progressie van deze technologieën? Dat is volgens 37% van de ondervraagden dat de processen binnen de organisatie er nog niet klaar voor zijn.

Meer weten over het onderzoek of sparren over de resultaten? Neem contact op met Max Bouwmeester, max.bouwmeester@quinso.com.

Deel:

Gerelateerd