SAP Business Technology Platform

Een huis heeft een sterke fundering nodig om stabiel te zijn. Hetzelfde geldt voor je bedrijfsapplicaties. Het SAP Business Technology Platform (SAP BTP) is zo’n sterke fundering. Het versnelt innovatie en optimalisatie binnen de organisatie.

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een rap tempo op. De keuze voor een technologieplatform die je organisatie maximaal ondersteunt in die ontwikkeling en het mogelijk maakt vooruitgang te omarmen is daarom van groot belang. SAP BTP biedt die mogelijkheid. Datamanagement, analytics, kunstmatige intelligente, applicatieontwikkeling, automatisering en integratie komen op dit platform samen. Hierdoor vormt het een krachtige basis om je bedrijfsapplicaties optimaal in te zetten, op schaal gepersonaliseerde producten te leveren en supply chain-processen te automatiseren met oog voor duurzaamheid. Het platform is gebouwd met flexibiliteit en keuzemogelijkheden als basis. Zo helpt het innovatie te versnellen en het beste uit je organisatie naar boven te halen.

Voordelen SAP Business Technology Platform:

  • Integreert eenvoudig met het bestaande IT-landschap en systemen van leveranciers en klanten
  • Verbetert interactie met SAP-applicaties door kunstmatige intelligentie en automatisering
  • Biedt toegang tot realtime, complete weergaven van alle beschikbare data
  • Start projecten snel op met kant-en-klare branche specifieke content en gebruikssituaties
  • Maakt het mogelijk om op schaal gepersonaliseerde producten op de markt te brengen

SAP Business Technology Platform is een sterke fundering voor SAP-applicaties, waardoor innovatie in de supply versnelt en bedrijfsprocessen optimaliseren.

Onze klantverhalen

Wij zien dat organisaties nu belangrijke stappen zetten in het inzichtelijk maken van real time data in hun organisatie. Wij helpen je graag bij optimaliseren van je bedrijfsprocessen met een geïntegreerde oplossing binnen jouw SAP-systeem. Dus als je meer wilt weten over ons, ons bedrijf of oplossingen: wij zijn er voor jou! Bekijk alvast onze klantenreferenties!

Joos van den Wittenboer

Principal Consultant

Wil jij dit ook?

Neem contact met op Joos van den Wittenboer. Hij denkt graag met je mee.

Meer zoals dit