< Terug naar overzicht

Quinso SAP Public Cloud Partner of the Year 2023!

Gisteren werden de SAP Partner Awards 2023 uitgereikt tijdens een feestelijke avond in Parc Broekhuizen in Leersum. Met trots kunnen wij zeggen dat Quinso is verkozen als SAP Public Cloud Partner 2023!

Jos Hosewol, Paul Kölzer, Lonneke van Bockel en Hubert Wezenberg

Het thema dit jaar was ‘A Taste of Excellence’. Dit thema benadrukt de presentaties van partners die grenzen verleggen en innovatie, creatie en inspiratie nastreven. Jos Hosewol, Director of Midmarket and New Business bij SAP Nederland, reikte de award uit en vertelde waarom de jury voor ons heeft gekozen:

‘Quinso heeft deze award gewonnen omdat ze hebben geëxcelleerd in een enorme zelfredzaamheid met betrekking tot de Public Cloud. Daarnaast hebben ze ook veel kennis naar ons gebracht over hoe je een implementatie van S/4HANA Cloud aanpakt. Dit resulteerde het afgelopen jaar niet alleen in heel veel nieuwe sales cycles, maar ook in waardevolle nieuwe klanten. Een greep uit die klanten: Koninklijke De KuyperPaquesYanmar en White Fields. Bovendien hebben zij enorme investeringen gedaan in de Go To Market, waardoor hun positie in Public Cloud ontzettend is versterkt.’

HubertPaul en Lonneke namen voor Quinso de award in ontvangst. SAP, bedankt voor deze erkenning! Uiteraard gaan wij ook komend jaar weer vol aan de slag om grenzen te verleggen en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. 

Deel:

Gerelateerd