< Terug naar overzicht

Koninklijke De Kuyper: duurzaam digitaliseren met SAP S/4HANA Public Cloud

We beginnen dit jaar met een waardevolle nieuwe samenwerking! Koninklijke De Kuyper kiest voor SAP S/4HANA public Cloud en Quinso als implementatiepartner. Hiermee digitaliseren en optimaliseren zij hun bedrijfsprocessen en ondersteunen zij hun duurzaamheidsdoelstelling.

De Kuyper Royal Distillers is een familiebedrijf sinds 1695. Het bedrijf is van generatie op generatie overgedragen. Deze traditie willen ze voortzetten voor de vele generaties na hen. Daarom vinden ze het belangrijk om hun verantwoordelijkheid te nemen voor mens, milieu en planeet. Ze hebben sterke ideeën over sociale- en milieuactiviteiten. Mede hierdoor hebben ze afgelopen jaren tal van duurzame projecten geïnitieerd in verschillende onderdelen van hun bedrijf en toeleveringsketen. Ze stimuleren een actieve duurzaamheidsmentaliteit en maken gebruik van een gestructureerd duurzaamheidsmanagementbeleid, met als hoofddoel een klimaatneutraal gedistilleerdbedrijf van Nederland te worden. Ze zijn ervan overtuigd dat SAP S/4HANA Cloud bijdraagt aan de behalen van deze doelstelling.

Vanuit Quinso zijn we niet alleen verantwoordelijk voor de implementatie, maar ook voor het leveren van de SAP licenties van S/4HANA public Cloud, waaronder S/4HANA core, Business Technology Platform en de Sustainability Tower. We kijken uit naar deze duurzame samenwerking!

Net als De Kuyper de duurzaamheidsdoelstelling ondersteunen met S/4HANA?

Ben jij aan het nadenken over de toekomst van je organisatie? En hoe je je kunt onderscheiden van je concurrentie met standaard out-of-the-box ERP-software op basis van best practices? Denk jij na over een overstap naar SAP S/4HANA? En leeft bij jou de vraag hoe je met jouw organisatie die overstap zo succesvol mogelijk kunt maken? De voordelen van SAP S/4HANA Cloud, public edition, ervaar je het beste door deze zelf te ondervinden. Quinso biedt een Digital Discovery Assessment als startpunt van een Fit-to-Standard-implementatie aanpak, waarbij we gebruik maken van meer dan 800 best practices. Samen bekijken we welke knelpunten er nu in jouw organisatie zijn en hoe we deze op kunnen lossen.

We zijn gepassioneerd om je te helpen slagen en zetten net dat stapje extra om jouw doelen te bereiken. Ben jij klaar om te digitaliseren? Vraag dan nu het Discovery Assessment aan!

Deel:

Gerelateerd