< Terug naar overzicht

SAP S/4HANA – Modernisering, transformatie en innovatie: word een intelligente onderneming

Bedrijven begrijpen dat ze een basis moeten leggen voor toekomstige innovaties om te kunnen concurreren in de digitale economie van vandaag. De digitale transformatie van je bedrijf vereist een strategie.

Uit dit onderzoek van IDC blijkt dat organisaties die digitaal achterlopen onder andere minder betrokken zijn bij positieve klantervaringen en product- en dienstinnovatie voor R&D-investeringen. Waardoor ze minder gericht zijn op het creëren van duurzame winstgevende digitale processen.

Met SAP S/4HANA komt de Intelligent Enterprise tot leven. Overstappen op nieuwe systemen kan ontmoedigend zijn, maar S/4HANA helpt bedrijven flexibeler en digitaal te worden. En zorgt voor meer zichtbaarheid in het hele bedrijf, wat betere resultaten mogelijk maakt. S/4HANA biedt realtime analyses, maakt lean-operaties mogelijk, centraliseert functies en verbetert back-office-operaties.

“We hebben gekozen voor S/4HANA omdat we onze backoffice-processen moesten vereenvoudigen en onze financiële rapportageprocessen moesten verbeteren. We moesten met name afstappen van handmatige processen en gaan voor standaardiseren op één ERP-platform en versie. ”- Productiebedrijf

InfoBrief

Deze InfoBrief gaat in op de uitdagingen die SAP S/4HANA kan oplossen en hoe bedrijven groeien naar een intelligente onderneming.

De bevindingen voor deze InfoBrief zijn gebaseerd op een door IDC uitgevoerd onderzoek onder 300 SAP-klanten en gesprekken met SAP S/4HANA- en SAP S/4HANA Cloud-klanten.

Naam(Vereist)

Deel:

Oplossingen uit dit artikel

S/4HANA

Een intelligente en volledig geïntegreerde ERP omgeving welke standaard gebruik maakt van de nieuwste technologieën.

Gerelateerd