Digitale sessie ‘Loop voorop! Digitaliseer de supply chain’

Op donderdag 3 februari mochten wij een enthousiaste groep van managers in de supply chain, IT en logistiek verwelkomen op onze interactieve sessie over het digitaliseren van de supply chain. Een groep met eenzelfde ambitie: voorloper worden of blijven in hun branche!

Meer informatie over de inhoud van de sessie

Hoe blijf je als organisatie vooroplopen? Voorlopen op de continu veranderende vraag van klanten. Voorlopen op concurrenten, die zich ook blijven ontwikkelen en steeds slimmer worden. Hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie het verschil blijft maken in de markt? En dat je de flexibiliteit hebt om met alles veranderende ontwikkelingen zoals COVID-19 om te kunnen gaan?

Dé manier om voorop te lopen is het digitaliseren van de supply chain. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Niek Geene, Business Consultant, vertelde in deze digitale sessie uit zijn ervaring over de 3 belangrijkste redenen waarom organisaties in de maakindustrie en groothandel nog niet gestart zijn met het digitaliseren van hun supply chain. En ook de 3 redenen waarom ze juist al wel gestart zijn. Rick Konings, eveneens Business Consultant, nam de deelnemers mee in de methodiek die wij als Quinso ontwikkeld hebben om organisaties te helpen bij het bepalen van hun eigen route in de digitaliseringsslag.

Michiel van Montfort, inspireerde vanuit zijn dagelijkse praktijk als Innovatiemanager bij MCB. Hij deelde de dilemma’s waar hij tegenaan gelopen is bij het digitaliseren van de supply chain en de fabriek. En uiteraard ook hoe hij samen met zijn collega’s hiermee omgegaan is.

Bekijk de sessie terug om te leren over nieuwe inzichten rondom de digitaliseringsslag in de supply chain binnen jouw organisatie.

Bekijk sessie ‘Loop voorop! Digitaliseer de supply chain’

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je meer informatie over het digitaliseren van de supply chain? Neem dan gerust contact op met:
Niek via 06-12522375 of niek.geene@quinso.com
Rick via 06-14637337 of rick.konings@quinso.com

Wil jij ook op de hoogte gehouden worden van de sessies die wij organiseren voor de maakindustrie en groothandelsbranche? Schrijf je hier in:

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Wat kies jij: voorop of achteraan lopen?

blog wat kies jij voorop of achteraanlopen

Je klant een stap vóór zijn

je klant een stap voor zijn