< Terug naar overzicht

Webinar: Solving your Industrial Labelling Challenges & Seamless SAP Integration

Ben jij op zoek naar een sneller, meer eenvoudig en standaardproces om jouw industriële labels te ontwerpen? Wil je sneller printen, minder label templates creëren & beheren en een naadloze integratie met je SAP systeem? Streef je naar lagere kosten voor labeling en dit tegelijkertijd dichterbij de business te brengen? Dan is dit webinar zeker interessant voor jou!

De inhoud van het webinar
Het webinar dat wij op 18 mei samen met onze business partner Loftware NiceLabel organiseerden, begon met een stukje theorie, gevolgd door een hands-on demo met als afsluiter een interactieve Q&A sessie.

Collega’s Niek Geene en Jurgen de Jong bespraken vanuit hun ervaring bij klanten hoe je NiceLabel kan integreren met SAP. En Patrick van Soelen, Sales Manager bij Loftware NiceLabel, vertelde meer over NiceLabel Enterprise Labeling oplossingen. De vragen tijdens de Q&A werden beantwoord door zowel Niek en Jurgen als Saso Fleiser vanuit zijn rol als NiceLabel Product Specialist.

Benieuwd naar de oplossingen die Loftware Nicelabel te bieden heeft op het gebied van labeling optimalisatie? Kijk ook eens op onze Loftware NiceLabel partnerpagina.

Deel:

Gerelateerd