Spreekt een eigentijds en internationaal business- en SAP consultancy bedrijf je aan? Dan ben je aan het juiste adres! Quinso is een bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Daarnaast is ervaring een belangrijke onderscheidende factor die zowel voor je toekomstige collega’s als klanten van cruciaal belang is. Zoek je een job met veel verantwoordelijkheid en spreekt een eigen inbreng in een professioneel team je aan? Dan pas je uitstekend binnen de ambities van Quinso!

Wie zoeken we?

Ben je iemand met een no-nonsense mentaliteit, die uitstekend weet waarover hij of zij het heeft, in de huid van de klant kan kruipen en doet wat hij of zij zegt, dan is Quinso misschien wel jouw volgende werkgever. Naast veel vrijheid en goede studie – en opleidingsmogelijkheden staan we open voor je wensen en ambities en proberen altijd, in overleg met jou, hieraan een optimale invulling te geven.

Wat bieden we?

Onze salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden vormen een goede basis. Daarnaast kunnen we je werk aanbieden bij zeer interessante nationale en internationale bedrijven. De korte lijnen en directe toegang tot het management maken het plaatje voor onze werknemers compleet.

  • Goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Ontwikkeling van talent en ambitie
  • Inspirerende werkomgeving
  • Veelzijdige klantenkring
  • Mogelijkheid tot participatie in Quinso
  • Vast dienstverband
  • Representatieve leaseauto, mobiele telefoon en laptop

Medewerkers aan het woord

Persoonlijk vind ik kwaliteit leveren een belangrijk aspect van mijn werk. Dit heb ik ook gevonden bij elke Quinso consultant. Met de pragmatische maar professionele en klantgerichte aanpak, kunnen bedrijfsprocessen, uitdagingen en behoeften worden omgezet in oplossingen.
Marcel Jetten
De interesse voor logistiek in combinatie met een professionele en pragmatische aanpak hebben ervoor gezorgd dat ik heb gekozen voor Quinso. In die atmosfeer wil ik voor klanten succesvolle projecten realiseren en meebouwen aan dit enthousiaste, ambitieuze bedrijf.
Stef Martens

Quinso levert kwaliteit boven alles en blijft daarbij persoonlijk naar zowel klanten als collega’s. Als jonge development consultant ben ik onderdeel van projecten waar ze mijn kennis van innovatieve technieken zeer waardevol achten. Door deze verantwoordelijkheid en de persoonlijke sfeer voel ik mij altijd thuis in het team van Quinso.

Bram Hendriks

Actuele vacatures