< Terug naar overzicht

Whitepaper: Hoe creëer je een digitale Supply Chain voor de digitale economie?

In de digitale economie hebben klanten toegang tot informatie zoals nooit tevoren. Ze kunnen in een handomdraai een product opzoeken. Om aan de verwachtingen van deze klanten te voldoen, streven bedrijven ernaar het klantensegment van één te bedienen.

Het doel is om een product of een partijgrootte van één te leveren. Volgens de unieke specificaties van de individuele persoon of het bedrijf dat de bestelling plaatst. Voor bedrijven die supply chains beheren op basis van de verouderde one size fits all, vereist deze nieuwe realiteit een nieuwe weg voorwaarts. Om te slagen in de digitale economie hebben bedrijven behoefte aan digitale supply chains die snel, flexibel en intelligent genoeg zijn. Om aan deze nieuwe vereisten te voldoen, beginnen bedrijven digitale processen toe te passen die gebruikmaken van opkomende technologieën. Van de cloud en Big Data tot machine learning, blockchain en het Internet of Things (IoT).

Whitepaper

Lees meer hierover in de whitepaper ‘Creating the Digital Supply Chain for the Digital Economy’.

Vul uw naam en e-mailadres in om de downloadlink te ontvangen.

Whitepaper: Hoe creëer je een digitale Supply Chain voor de digitale economie?

Vul je naam en e-mailadres in om dit item via e-mail te ontvangen
Quinso respecteert uw privacy. De informatie die u ons verstrekt, is uitsluitend bedoeld voor intern gebruik en we zullen uw informatie niet delen, verkopen of verspreiden. Bekijk ons privacybeleid op https://www.quinso.com/privacy-beleid.

U ontvangt educatieve informatie en nieuws over de producten en diensten van Quinso.
Ik ga akkoord met het Privacybeleid
Ontvang downloadlink

Gerelateerd