< Terug naar overzicht

Whitepaper: ‘The Intelligent Enterprise for the Paper Packaging Sector’

Energie-intensieve bedrijven, zoals de papier- en verpakkingsindustrie, streven al decennia lang naar een betere procesbeheersing die leidt tot een hogere productkwaliteit met minder energieverbruik. Kostenverlaging en het milieu spelen daarbij altijd een belangrijke rol.

Papier- en verpakkingsbedrijven

De laatste jaren heeft de informatietechnologie zich in rap tempo verder ontwikkeld en is betaalbaar geworden. Dankzij deze ontwikkelingen kunnen bedrijven IT toepassen op alle stappen in de waardeketen. Ze leveren kwalitatief hoogwaardige producten, produceren minder afval, kunnen  recyclemogelijkheden toevoegen en een circulaire economie mogelijk maken. Daarnaast moeten ze inspelen op wereldwijde trends zoals mondige klanten, verstorende factoren uit aangrenzende industrieën, de beschikbaarheid en prijzen van grondstoffen en de toepassing van de nieuwste digitale technologieën.

De komende jaren zal er veel veranderen. Men voorspelt dat in 2025 voor papier- en verpakkingsbedrijven de balans steeds verder zal verschuiven richting diensten. Diensten rond op maat gemaakte producten, verrijkt met digitale informatie. Om daar aan te kunnen voldoen moeten bedrijven hun manier van werken veranderen. Denk daarbij aan het vergroten van de  transparantie van de eigen processen, real-world bewustzijn, aandacht voor klanten en het milieu.

Whitepaper

In deze whitepaper wordt dieper ingegaan op de transformatie binnen de papier- en verpakkingsindustrie, de bijbehorende strategie en het leveren van de juiste oplossingen voor het runnen van de digitale backbone in de cloud.

Naam(Vereist)

Deel:

Gerelateerd