Integratieplatform

Het applicatielandschap bestaat bij veel ondernemingen uit een ’wirwar van aan elkaar gekoppelde applicaties‘. Hierdoor stijgt de kans op fouten en uitval en worden de kosten om het landschap te beheren verhoogd. Daarnaast is de markt steeds veeleisender als het gaat om de snelheid en het gemak waarmee informatie wordt uitgewisseld. Met SAP Integration Suite kun je hierop inspelen.

Open architectuur

Organisaties neigen steeds meer naar best-of-breed oplossingen waarin bedrijfsprocessen in verschillende softwarepakketten worden uitgevoerd. SAP volgt een open innovatiestrategie waarbij het aansluiten van een breed scala aan softwareoplossingen centraal staat. Waar voorheen alle functionaliteiten ondergebracht werden in één standaard softwarepakket, hanteert SAP een open architectuur. Integreer processen en data met cloud apps, toepassingen van derden en on-premise oplossingen met dit open, flexibele, on-demand integratie systeem wat draait als een kern dienst op het SAP Business Technology Platform. 

Voordelen SAP Integration Suite

  • Wissel eenvoudig real-time data uit
    Je data is dus overal, altijd en up-to-date: communicatie tussen systemen kan met SAP Integration Suite volledig geautomatiseerd worden, wat betekent dat data in alle afnemende partijen real-time bijgewerkt wordt.
  • End-to-end connectie tussen verschillende systemen
    SAP Integration Suite realiseert de gewenste end-to-end connectie tussen verschillende systemen door out-of-the box ondersteuning van een breed scala aan connectiviteit adapters (zoals SOAP, Odata, SFTP, HTTPS, IDoc etc.)
  • Integreer processen en data
    Daarnaast biedt het de mogelijkheid om op een low-code basis berichten te transformeren en de optie tot het gebruik van een van de vele standaard API’s die beschikbaar zijn in de SAP API hub.

De juiste mensen met kennis

Als vanzelfsprekend beschikt Quinso over de juiste mensen met kennis van SAP Integration Suite. Wat echter nog belangrijker is: Quinso beschikt ook over Integratie Consultants die veel kennis hebben van alle processen en modules die nodig zijn om de juiste data uit te wisselen en de processen op elkaar kunnen laten aansluiten. Het uiteindelijke doel is dat jouw data, applicaties en processen optimaal zijn geïntegreerd en dat jouw organisatie wendbaar blijft en in controle is. 

Onze klantverhalen

Wij zien dat organisaties nu belangrijke stappen zetten in het inzichtelijk maken van real time data in hun organisatie. Wij helpen je graag bij optimaliseren van je bedrijfsprocessen met een geïntegreerde oplossing binnen jouw SAP-systeem. Dus als je meer wilt weten over ons, ons bedrijf of oplossingen: wij zijn er voor jou! Bekijk alvast onze klantenreferenties!

Joos van den Wittenboer

Principal Consultant

Wil je je bedrijfsprocessen verplaatsen?

Wil je je bedrijfsprocessen verplaatsen naar de Cloud met SAP Integration Suite? Neem contact op met Joos van den Wittenboer. Hij helpt je graag verder!

Meer zoals dit