< Terug naar overzicht

Digitaal, veerkrachtig en ervaring gedreven; hoe kleine en middelgrote organisaties zich kunnen voorbereiden op de nieuwe economie.

Kleine en middelgrote organisaties hebben bepaalde voordelen ten opzichte van hun grotere rivalen. Ze kunnen nauwe banden creëren met klanten en werknemers, zich gemakkelijk aanpassen aan subtiele veranderingen in de markt, snel innovatieve diensten en producten ontwikkelen en hun bedrijfsmodellen aanpassen om verstoring te voorkomen.

Maar de huidige economische omgeving bedreigt nu het succes – en misschien zelfs het voortbestaan – van veel kleine en middelgrote organisaties.

Het transformeren van activiteiten rond nieuwe technologieën en menselijke ervaringen zal de komende jaren van cruciaal belang zijn voor veerkracht en groei.

Whitepaper

In deze whitepaper hebben SAP en Oxford Economics 2.000 leidinggevenden van kleine en middelgrote organisaties in 19 landen ondervraagd om hun prioriteiten, uitdagingen en digitale volwassenheid te begrijpen. Ze analyseerden ook de antwoorden van de best presterende bedrijven – bedrijven met de sterkste gerapporteerde omzetgroei in het afgelopen jaar en winstmargestijgingen in de afgelopen drie jaar – om best practices met SAP S/4HANA te identificeren die andere organisaties zouden kunnen nastreven.

Naam(Vereist)

Deel:

Oplossingen uit dit artikel

S/4HANA

Een intelligente en volledig geïntegreerde ERP omgeving welke standaard gebruik maakt van de nieuwste technologieën.

Gerelateerd