Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Ja, ik wil dit webinar bijwonen!

Wil jij meer winst halen uit je productieproces?

De maakindustrie is voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om winstgevender te produceren. Het verbinden van de shopfloor met de topfloor is zo’n manier. Oftewel, integratie van machines met het ERP-platform. Hoe je dat doet? Met SAP Manufacturing Integration & Intelligence, oftewel MII. Daarmee produceer je razendsnel en op ieder gewenst moment rapportages op basis van de meest actuele data, waarmee je weer analyses maakt. Met de resultaten in één overzichtelijk dashboard. Met deze inzichten kun je de efficiëntie verhogen. Het resultaat? Minder productiefouten, terugloop van downtime, en dus lagere productiekosten én een verbeterde productiekwaliteit.

Meer weten? Dat kan! Neem deel aan het webinar. In een half uur behandelen Wouter Vervoort en Jurgen de Jong, experts op het gebied van de implementatie van SAP MII, de top 3 die zij dagelijks tegenkomen. Ze laten zien op welke manier MII je ondersteunt en hoe jij een nóg intelligentere fabrikant kunt worden:

  1. Het voorkomen of snel oplossen van storingen
  2. Het integreren van alle, aan productie gerelateerde, software oplossingen
  3. Het soepel in elkaar laten overlopen van processen

Het webinar vindt plaats op donderdag 25 juni om 13.30 uur.

Wil je voor het webinar hier al meer over weten? Lees dan zeker het blog Dé intelligente software voor een winstgevender productieproces, eveneens van Jurgen en Wouter.

Haal ook meer winst uit jouw productieproces!

Ja, ik wil dit webinar bijwonen!