< Terug naar overzicht

Hoe intelligente ERP veerkracht en herstel kan stimuleren

Intelligente ERP biedt een manier om met de uitdagingen waar organisaties mee worden geconfronteerd om te gaan. Denk aan hybride werken, klanten die steeds meer van je vragen en de noodzaak om innovaties te versnellen.

Hoe intelligente ERP veerkracht en herstel kan stimuleren

Wanneer is een ERP systeem goed uitgerust om met deze uitdagingen om te gaan? Dat hangt van een aantal factoren af. Bijvoorbeeld de mogelijkheid die het biedt om binnen de hele organisatie samen te werken. En dit uit te breiden tot samenwerking met wereldwijde netwerken van leveranciers en externe werknemers. En het inzichtelijk maken van realtime data, waardoor de juiste beslissingen genomen kunnen worden die betere resultaten mogelijk maken.

Infographic

In deze infographic van International Data Corporation (IDC) leer je aan welke voorwaarden een intelligente ERP moet voldoen om je organisatie beter bestand te maken tegen crisissen. Er wordt een vergelijking gemaakt tussen de resultaten van organisaties die gebruikmaken van digitale technologieën en organisaties die dit niet doen. Tot slot ontdek je welke impact de implementatie van SAP S/4HANA heeft op verschillende factoren binnen organisaties.

Vul je naam en e-mailadres in om dit item via e-mail te ontvangen
Quinso respecteert uw privacy. De informatie die u ons verstrekt, is uitsluitend bedoeld voor intern gebruik en we zullen uw informatie niet delen, verkopen of verspreiden. Bekijk ons privacybeleid op https://www.quinso.com/privacy-beleid.

U ontvangt educatieve informatie en nieuws over de producten en diensten van Quinso.
Ik ga akkoord met het Privacybeleid
Ontvang downloadlink

Deel:

Oplossingen uit dit artikel

S/4HANA

Een intelligente en volledig geïntegreerde ERP omgeving welke standaard gebruik maakt van de nieuwste technologieën.

Gerelateerd