< Terug naar overzicht

Intelligente ERP: belangrijke mogelijkheden voor bedrijven die bij huidige systemen ontbreken

Intelligente ERP systemen zijn een grote vooruitgang op traditionele ERP’s en kunnen deze systemen dan ook vervangen. Ze bieden een nieuw niveau van flexibiliteit voor organisaties, die verder gaat dan traditionele ERP-domeinen zoals supply chain, voorraadbeheer en finance.

Intelligent ERP

Wat maakt deze intelligente ERP systemen beter dan traditionele ERP systemen? Intelligente ERP’s geven je inzichten waarmee je informatie uit de dataopslag van je organisatie kunt halen. Deze kun je vervolgens omzetten in bruikbare inzichten voor je medewerkers. Het automatiseert repetitief werk waar je medewerkers geen energie van krijgen. Hierdoor kunnen zij zich concentreren op zinvollere activiteiten, zoals de groei van je organisatie.

Whitepaper

In deze whitepaper van International Data Corporation (IDC) ontdek je nog meer voordelen van intelligente ERP systemen. Ook leer je wat de nieuwe voorwaarden zijn voor een groeiende organisatie. En de rol die SAP hierin kan spelen.

Naam(Vereist)

Deel:

Oplossingen uit dit artikel

RISE with SAP

Maak de transformatie van jouw bedrijf eenvoudiger. RISE with SAP met de diensten en expertise van Quinso is alles wat je nodig hebt.

S/4HANA

Een intelligente en volledig geïntegreerde ERP omgeving welke standaard gebruik maakt van de nieuwste technologieën.

Gerelateerd