Intelligente ERP systemen zijn een grote vooruitgang op traditionele ERP’s en kunnen deze systemen dan ook vervangen. Ze bieden een nieuw niveau van flexibiliteit voor organisaties, die verder gaat dan traditionele ERP-domeinen zoals supply chain, voorraadbeheer en finance.

Wat maakt deze intelligente ERP systemen beter dan traditionele ERP systemen? Intelligente ERP’s geven je inzichten waarmee je informatie uit de dataopslag van je organisatie kunt halen. Deze kun je vervolgens omzetten in bruikbare inzichten voor je medewerkers. Het automatiseert repetitief werk waar je medewerkers geen energie van krijgen. Hierdoor kunnen zij zich concentreren op zinvollere activiteiten, zoals de groei van je organisatie.

Whitepaper

In deze whitepaper van International Data Corporation (IDC) ontdek je nog meer voordelen van intelligente ERP systemen. Ook leer je wat de nieuwe voorwaarden zijn voor een groeiende organisatie. En de rol die SAP hierin kan spelen.

Vul je naam en e-mailadres in om dit item via e-mail te ontvangen
Quinso respecteert uw privacy. De informatie die u ons verstrekt, is uitsluitend bedoeld voor intern gebruik en we zullen uw informatie niet delen, verkopen of verspreiden. Bekijk ons privacybeleid op https://www.quinso.com/privacy-beleid.

U ontvangt educatieve informatie en nieuws over de producten en diensten van Quinso.
Ik ga akkoord met het Privacybeleid
Intelligent ERP