< Terug naar overzicht

Livegang MII bij CoreDux binnen 3 maanden is een feit!

Transparantie in het productieproces, van helder plannen tot het voorkomen van storingen en direct bijsturen als nodig. Productieleiders die snel en makkelijk inzicht hebben in het proces. Productiemedewerkers die overzicht hebben in hun werkzaamheden en hun resultaat. Belangrijke redenen voor het verandergerichte CoreDux om voor de zomer op advies van Quinso te kiezen voor SAP MII (Manufacturing Integration & Intelligence) met de door Quinso zelf ontwikkelde best practice QMES. Hiermee is CoreDux klaar voor de geplande groei en kunnen zij in de toekomst succesvol blijven voldoen aan de wensen en behoeften van hun internationale klantenkring.  

CoreDux is binnen 3 maanden naar een gemoderniseerd shop floor management systeem gegaan. Medio augustus startte de workshops met gebruikers om de requirements helder te maken. Volgens de scrum methodiek zijn we vervolgens gaan ontwikkelen. Prioriteiten stellen, snel ontwikkelen, testen en bijsturen. En dat blijven herhalen. Tot de acceptance test en deze week de livegang!

Rens Konings, Manager Business Process Innovation bij CoreDux: ‘Dit succes is vooral te danken aan het wederzijdse vertrouwen tussen CoreDux en Quinso. Samen zijn we gegaan voor een implementatie in deze korte tijd en samen is het ons gelukt!’

Trots op het team van CoreDux: Rens Koning, Karin Lokers, Frank van Zwol, Kevin Kolen, Kevin van der Wouw, Lex van Dillen, Werner van Uden. En van Quinso: Wouter Vervoort, Jurgen de Jong, Bram Hendriks en Dick Lemmens.

Livegang CoreDux
CoreDux

Deel:

Oplossingen uit dit artikel

,

Quinso Manufacturing Execution System (Cloud)

Intelligenter en slimmer maken van productiefaciliteiten met het oog op kostenbesparing, efficiency, flexibiliteit en kwaliteitsverbetering.

Gerelateerd