Invoice scanning

Samen met ISPnext heeft Quinso een standaard slimme integratie gebouwd met SAP S/4HANA Public Cloud om inkoopfacturen efficiënt te verwerken. Inkoopfacturen worden in de ISPnext applicatie automatisch gematcht met orders uit het SAP-systeem, terwijl kostenfacturen via een slimme workflow in ISPnext na goedkeuring in SAP worden verwerkt.

Geïntegreerde inkoopfacturatie

ISPnext verhoogt direct de financiële impact van jouw organisatie met hun Business Spend Management oplossingen. Realiseer kostenbesparingen, automatiseer factuurverwerking, verbeter leveranciersrelaties én reduceer risico’s voor de hele organisatie met één platform: Business Spend Management (BSM). Daarnaast is de software volledig te integreren met SAP S/4HANA Public Cloud. Zo kunnen we iedere organisatie bedienen met toekomstgerichte oplossingen. 

Vooral de gebruiksvriendelijkheid van het ISPnext systeem en de toepasbaarheid voor small en medium businesses zorgen ervoor dat we onze klanten nog meer toegevoegde waarde kunnen bieden. Dankzij ISPnext bieden we klanten een gebruikersvriendelijke oplossing voor inkoop- en factuurmanagement. 

De voordelen van een integratie met S/4HANA Cloud 

  • Automatiseer jouw factureringsproces – optimaliseer de prestaties van jouw accounts payable administratie 
  • Klaar voor de toekomst – SAP en ISPnext voegen continu nieuwe functionaliteiten zodat je als klant het beste van 2 werelden hebt
  • Altijd de juiste kennispartnerQuinso en ISPnext bundelen hun kennis op gebied van SAP ERP processen en in het domein van Business Spend Management, zodat jij altijd de juiste sparringspartner hebt
  • Bespaar kosten– dankzij standaardintegraties voor het automatisch inlezen, herkennen, matchen, goedkeuren en archiveren van facturen
  • Voorspelbaarheid – innovatie naar de toekomst op basis van vaste tarieven, ervaren implementatie aanpak en support

Beheers het proces van Source-to-Pay

Behoefte aan inzicht in én controle van uitgaven? En ben je op zoek naar een naadloze integratie met SAp S/4HANA Cloud? Het is tijd om optimaal te besparen, efficiëntere processen te hanteren en risico’s te reduceren. Ons end-to-end portfolio biedt uitkomst.

Whitepaper

AP automation in 6 stappen 

Realiseer een aanzienlijke kostenbesparing door factuurverwerking. Minder administratieve handelingen voor het digitaliseren, matchen en goedkeuren? Facturen worden automatisch gematcht met inkooporders of contracten.  

Met 6 simpele stappen worden alle inkomende facturen (kostenfacturen en inkooporderfacturen) van jouw organisatie digitaal verwerkt en leg je de basis voor AP Automation in ISPnext. 

Whitepaper

Business Spend Management in 6 stappen 

Met Business Spend Management start je met het managen van alle uitgaven en processen van jouw organisatie. Eén platform voor: Vendor Management, Sourcing, Contract Management, Procurement, AP Automation, Spend Analytics en meer. 

ISPnext leidt je via 6 (willekeurige) stappen naar controle over het volledige Source-to-Pay proces van jouw organisatie. Begin met één of meerdere oplossingen en stap in waar jij wilt. 

Hubert Wezenberg

Business Development Manager

Meer informatie

Meer zoals dit