S/4HANA Public Cloud laat je vliegen

Of je nu in de maak-, voedingsmiddelen-, of chemische industrie actief bent maakt niet: de markt staat op z’n kop! De vraag naar korte levertijden en lokaal produceren. Een tekort aan grondstoffen en kwalitatief personeel. Veranderende wet- en regelgeving. Duurzaamheid dat steeds hoger op de agenda staat. De komst van Artifical Intelligence en de vraag wat jij daarmee zou doen binnen jouw organisatie. Er wordt veel van je gevraagd. En het lijkt soms onrealistisch om mee te bewegen met die continue veranderingen in de markt, behoeften van klanten en nieuwe kansen. Ervaar jij dat ook zo? S/4HANA Public Cloud kan de oplossing zijn. Het maakt jouw organisatie veerkrachtig, duurzaam, en risicobestendig. Het laat je organisatie vliegen! 

S/4HANA Public Cloud is de juiste match voor elke organisatie. Niet alleen voor grote organisaties, maar zeker ook voor MKB Nederland. Juist dát zijn de organisaties die wij begeleiden in de implementatie van S/4HANA Public Cloud en het verzilveren van de mogelijkheden van deze innovatieve software.

Moonen: CO2-neutraal in 2026 met S/4HANA Cloud

Hoe verduurzaam je je organisatie als het product dat je levert resulteert in extra afval? Roland van Bussel, Operations Director bij verpakkingsbedrijf Moonen Packaging in Weert, deelt inzichten over de werkwijze en drijfveren van Moonen Packaging. En hoe de juiste software, waaronder S/4HANA Public Cloud, bijdraagt aan het vervullen van de missie CO2-neutraal te zijn in 2026. Laat je inspireren door het verhaal van Roland.

Yanmar naar een hoger niveau

Om een duurzame toekomst te realiseren en om zich snel aan te kunnen passen aan veranderende marktsituaties, besloot Yanmar Marine International over te stappen op S/4HANA Cloud. Een oplossing die zichzelf onmiddellijk bewees. Lees hier hun verhaal.

Voordelen S/4HANA Cloud

 • Bewezen best practices
  Geleverd met bedrijfsprocessen die de best practices uit de industrie en groothandel integreren
 • Snel rendabel
  Een implementatieproces van minder dan 3 maanden
 • Continu automatisch updaten
  SAP verzorgt volledig de updates, zodat je bedrijf maximaal productief kan zijn
 • Continue innovatie
  Geleverd met de nieuwste technologie, zodat bedrijf beter functioneert
 • Beveiliging, compliance en schaalbaarheid
  Behandelt technische bewerkingen, zodat je zorgeloos kunt ondernemen
 • Open en uitbreidbaar
  Biedt kant-en-klare API’s, zodat je eenvoudig kunt integreren met partners of hierop kunt bouwen

Waarom S/4HANA Cloud je bedrijf laat vliegen 

In onderstaande video vertellen Dick VerburgMark Kokkeler en Rick Konings waarom wij ervan overtuigd zijn dat S/4HANA je organisatie laat vliegen:

Wat is S/4HANA Public Cloud

Laat bedrijfsprocessen naadloos op elkaar aansluiten met S/4HANA als digitale kern van je organisatie. Met S/4HANA integreer je al je processen in één standaard platform. Zo bouw je eenvoudige een overzichtelijke en schaalbare architectuur voor al je bedrijfsactiviteiten. S/4HANA Public Cloud maakt gebruik van realtime data en voorspellende modules. Dankzij kunstmatige intelligentie (AI) speel je automatisch snel in op de wensen van je medewerkers én je klanten.

Digital Discovery assessment: samen bepalen we de ideale vliegroute

Om je organisatie met S/4HANA Public Cloud te laten vliegen is het belangrijk om goed na te denken over de implementatieroute. Welke resultaten verwacht je te realiseren met de implementatie? Welke processen binnen je organisatie sluiten aan op de meer dan 800 best practices die S/4HANA biedt? Welke uitzonderingen wil je hierop maken? Samen met jou en een aantal medewerkers zoeken we tijdens ons Digital Discovery Assessment naar de antwoorden. Zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Paul Kölzer

Paul Kölzer

Senior Sales Executive

Wil jij je organisatie ook laten vliegen?

Neem contact op met Paul Kölzer. Hij gaat graag met je in gesprek om je op weg te helpen! 

Laat je inspireren