< Terug naar overzicht

Papierloos magazijn bij Hans Anders

Vanuit Quinso mochten wij samen met onze partner ORBIS een waardevolle bijdrage leveren aan de digitalisering van hun warehouse. Hans Anders vroeg ons voor de oplossing OLES, een add-on op SAP, en de technische implementatie daarvan.

Rogier Leijsen, projectleider vanuit Quinso: ‘De implementatie is er een uit het boekje geweest. Belangrijkste reden hiervan is de manier waarop Hans Anders de gebruikers in het magazijn meegenomen heeft in de nieuwe ontwikkeling. Gebruikers zijn uitgebreid getraind en er is veel aandacht besteed aan het bedenken en bouwen van de juiste oplossing voor hen. Het hele team heeft hier een jaar naartoe gewerkt, met een feestelijke go-live als finale kers op de taart. Iedereen was klaar om te gaan werken op de nieuwe manier.’

Het werken met OLES levert op:

  • Realtime inzicht in de juiste locaties en voorraden in het warehouse
  • Totaaloverzicht in het warehouse waardoor aansturen makkelijker wordt
  • Fundamentele reductie op papierverbruik door digitale picklijsten

Specifiek voor Hans Anders geldt dat zij met OLES 15.000km papier per jaar besparen. Een belangrijke bijdrage aan hun duurzaamheidsdoelen en ook nog eens kostenbesparend.

Wat nog meer uniek is aan OLES? In deze app wordt gewerkt vanuit een best practice proces dat continu wordt doorontwikkeld. Ook tijdens de implementatie bij Hans Anders ontdekten we verbeteringen op die best practice en hebben we deze direct doorgevoerd. Win-win voor zowel Hans Anders als ORBIS en Quinso.

Meer lezen over onze propositie Papierloos Magazijn?

Deel:

Gerelateerd