Papierloos magazijn

Met een papierloos magazijn
klaar voor de toekomst

De evolutie van de technologie en de markt dwingen elke organisatie met een magazijn kritisch te kijken naar de huidige processen. Alles gaat sneller. Moet sneller. Kostenbesparing en duurzaamheid winnen in toenemende mate aan betekenis. Werk jij nog met papieren picklijsten? Digitaliseer het productieproces: hoe flexibeler het magazijnproces, hoe eenvoudiger je in kunt spelen op álle processen binnen het bedrijf, online én offline.

Met SAP Extended Warehouse Management maak je jouw magazijn klaar voor de toekomst. Dat in combinatie met scanning en voicepicking, maakt je een voorloper in de markt. En met de expertise die Quinso opgebouwd heeft bij De Klok Dranken en andere gerenommeerde organisaties, zijn wij als geen ander in staat jou daarbij te helpen.

De Klok Dranken digitaliseert haar warehouse met Quinso

mobile warehouse app

Hoe je voorkomt dat magazijnmedewerkers de weg kwijt raken

Een snelle én juiste levering van bestellingen is in deze tijd geen ‘nice-to-have’, maar een ‘must-have’ van klanten. In dit leveringsproces zijn magazijnmedewerkers een cruciale factor. Hoe makkelijker dat proces voor hen gemaakt wordt, des te groter is de kans dat zij hierin de klant tevreden kunnen stellen of zelfs de verwachtingen kunnen overtreffen.

Webinar Van WM naar EWM

Webinar

‘Van SAP WM naar EWM. Welke route kies jij?’

Stap je direct over naar Extended Warehouse Management (EWM)? Of kies je voor een tussenstap? Hoe zorg jij ervoor dat jouw mensen hierin meegaan?

In onderstaande webinar van 30 minuten laten zij zien hoe jij, aan de hand van 3 pijlers, jouw magazijn klaarmaakt voor de toekomst.

Video: Mobile Warehouse App

Een volledig papierloos magazijn bij De Klok Dranken

“We wilden onze voorraad- en leverbetrouwbaarheid verbeteren en meer inzicht krijgen in onze processen. Om zo uiteindelijk de efficiëntie in onze magazijnen te verhogen. Dat is gelukt.”

Dick Verburg

Founder & Managing Partner

Meer informatie

Papierloos magazijn

SAP Extended Warehouse Management, of (nog) niet? Hoe weet ik waarvoor ik moet kiezen?

Extended Warehouse Management