Applicatieontwikkeling2021-01-22T10:46:48+01:00

Applicatieontwikkeling

Noem SAP en Development en iedereen denkt aan ABAP. Echter, met de nieuwe ontwikkelingen van SAP is het SAP Development team van Quinso tot veel meer in staat dan alleen ABAP. SAP Fiori User Interfaces, User Experience, Internet of Things en SAP Cloud Platform zijn gebaseerd op Java Script. En inmiddels een vast onderdeel van wat wij onze klanten aanbieden: een totaalpakket aan SAP Development voor nu en morgen.

Ontwikkel snel nieuwe applicaties met tools voor agile softwareontwikkeling op een cloudplatform. Hierdoor implementeer, bouw en rol je veel sneller de oplossingen op het cloudplatform uit.

Meer informatie

Objecten, mensen en machines communiceren op hoog niveau met elkaar. Met SAP oplossingen voor het Internet of Things haalt u waardevolle, datagedreven informatie uit die communicatie. Verbind uw organisatie met de nieuwste devices in de cloud, transformeer uw bestaande bedrijfsprocessen en geef opnieuw vorm aan uw merk- en klantbeleving.

Meer informatie

Anno 2016 is de wens naar gebruikersvriendelijke applicaties groter dan ooit. Hiervoor introduceerde SAP in 2012 Fiori. Fiori mobiliseert de meest gebruikte bedrijfsfuncties in een collectie van apps met een simpele en makkelijk toegankelijke user experience, welke goed werkt op desktop, tablet en smartphone.

Meer informatie

ABAP (Advanced Business Application Programming) was tot voor kort dé programmeertaal voor het ontwikkelen van applicaties voor de SAP R/3. SAP originele business model voor R/3 is de voorloper van object-georiënteerd programmeren.

Meer informatie

Klantreferenties

Applicatieontwikkeling blogberichten en nieuws

Internet of Things in manufacturing: evolutie, geen revolutie

Er zijn genoeg revolutionaire voorbeelden van Internet of Things (IoT)-toepassingen in het dagelijks leven. Maar in manufacturing heb ik die voorbeelden zo 1-2-3 niet paraat. En dan ben ik toch in veel fabrieken geweest. Kom ik dan nét in die [...]

Industry 4.0: de personal trainer voor uw shopfloor

Vandaag heb ik zeven uur geslapen, 4.996 stappen gezet, 375 kilocalorieën verbrand tijdens een wandeling en 1.753 kilocalorieën binnengekregen. Ik weet precies hoe fit mijn lichaam is, doordat ik dagelijks vijf applicaties gebruik die mijn gezondheid managen: een slaaptracker, stappenteller, [...]

Ga naar de bovenkant