Mobile Warehouse App

Om een papierloos magazijn in een S/4HANA Public Cloud-omgeving te ondersteunen, hebben we een oplossing ontwikkeld om de efficiëntie in het magazijn te verhogen. Het uitvoeren van magazijnoperaties via elk mobiel apparaat is nu mogelijk met een minimale implementatie-inspanning.

warehouse worker scanning

Een efficiënter magazijnproces

Snelheid is van groot belang in een magazijn. Hoe eenvoudiger het proces, hoe efficiënter het verloopt. Daarom heeft Quinso de Mobile Warehouse App ontworpen. Een app waarmee je door middel van RF scanning verschillende magazijnprocessen ondersteund. De app is volledig configureerbaar, waardoor de gebruiker alleen gegevens ziet die relevant zijn. Hierdoor wordt het werk van magazijnmedewerkers zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Ook beschikt de app over een naadloze integratie met labelprintsoftware. 

Benieuwd hoe de App werkt?

Waarom de Mobile Warehouse App?

Een eenvoudiger magazijnproces betekent dat je sneller kunt inspelen op de behoeften van klanten en de processen binnen je bedrijf. Daarom is de Mobile Warehouse App van Quinso flexibel en volledig naar wens in te stellen.

We zetten de voordelen van de Mobile Warehouse App voor je op een rij:

  • De app maakt het magazijn volledig papierloos, doordat werklijsten getoond worden op mobiele apparaten
  • Magazijnmedewerkers hoeven niet handmatig productnummers, handling units en magazijnlocaties in te typen, maar kunnen deze eenvoudig scannen zodat het automatisch in het systeem komt
  • In het configuratie dashboard kan zelf bepaald worden welke scan acties en verificaties uitgevoerd moeten worden en welke gegevens te zien zijn op de schermen van de app
  • Doordat magazijnmedewerkers geen overbodige data zien hebben ze weinig opleiding nodig en kunnen ze direct aan de slag
  • Magazijntaken worden online opgehaald en na het scannen meteen geverifieerd en bevestigd
  • De app is te integreren met labelprintsoftware, waardoor je direct vanuit de app labels kunt printen
  • Er is slechts een paar dagen nodig om de app werkend te krijgen voor jouw organisatie

Is de Mobile Warehouse App geschikt voor jouw organisatie?

De Mobile Warehouse App werkt op elk mobiel apparaat en is geschikt voor organisaties die werken met SAP S/4HANA Public Cloud met Extended Warehouse Management en die daarnaast een licentie voor het SAP Business Technology Platform hebben of deze hiervoor willen aanschaffen. De scanning app ondersteunt inbound, outbound en operationele processen en sluit aan op de best practices die SAP aanbiedt op het gebied van warehousing.

Bij Quinso willen we uitblinken in ons werk

Het digitaliseren van de supply chain brengt veel voordelen met zich mee. Organisaties die de stap naar een ‘Digital Supply Chain’ hebben gezet, zijn in staat om problemen in een vroeg stadium te signaleren en op te lossen. Bij Quinso willen we altijd uitblinken in ons werk. Want alleen wanneer wij de beste oplossing implementeren, kunnen onze klanten de mogelijkheden van een ‘Digital Supply Chain’ optimaal benutten. Daarmee maken zij pas écht het verschil.

De Klok Dranken digitaliseert haar warehouse met Quinso

Harry Smits, Manager Horeca Operations bij De Klok Dranken, en Gerard Mul, IT Business Partner bij De Kloks moederconcern Grolsch, vertellen hoe zij samen met Quinso de stap zetten van papieren naar digitale processen.

Avebe en Quinso bouwen samen aan een foutloos en snel leverproces

Bas Wijnbergen: “Mede dankzij Quinso zijn we er nu in geslaagd ons bestaande logistieke proces inzichtelijker te maken. Onze producten vinden daardoor sneller hun weg naar de klant en retourzendingen zijn niet meer nodig.”

Mark Kokkeler

Senior Consultant

Interesse? Neem dan contact op!

Meer zoals dit