SAP Cloud Platform2020-11-23T14:49:19+01:00

SAP Cloud Platform

SAP Cloud Platform is een open platform-as-a-service die naast een unieke in-memory database ook diverse applicatie services levert. Het is de bewezen cloud-platform waarmee je nieuwe toepassingen snel ontwikkelt of uitbreidt. Met SAP Cloud Platform bouwt en draait je de modernste applicaties in de cloud.

Waarom SAP Cloud Platform?

De manier waarop mensen met software werken is de afgelopen jaren drastisch veranderd. Tegenwoordig gebruiken mensen mobiele apparaten als integraal onderdeel van het dagelijks leven. Men is gewend aan de snelheid en eenvoud van het gebruik van Google, Apple, Facebook en Amazon. SAP Cloud Platform maakt deze snelheid en eenvoud mogelijk! Gebruikers vragen om een soortgelijke ervaring voor hun oplossingen op het werk.

Voordelen

Maak connectie met je klant en creëer een diepere interactie:

  • Vergroot de operationele efficiëntie en verminder totale bedrijfskosten
  • Vereenvoudiging van de ontwikkeling, implementatie en beheer van cloud-gebaseerde toepassingen
  • Speel in op snel evoluerende behoeften van de klant tegen lagere kosten

SAP Cloud Platform oplossingen

SAP Cloud Platform zit boordevol functies waarmee je snel cloud-gebaseerde enterprise toepassingen kunt ontwikkelen, implementeren en beheren. Deze toepassingen zijn een aanvulling en uitbreiding van uw SAP of niet-SAP-gerelateerde oplossingen, zowel on premise als in de cloud. met flexibele abonnement modellen en optionele diensten voor apps, database en infrastructuur, biedt HCP directe toegang tot de volledige kracht van SAP HANA.

SAP HANA Infrastructure Services

  • is de manier om uw pre-gelicentieerde SAP HANA instance snel te implementeren en te beheren zonder hardware-investeringen en kostbare setup-tijd. Verkrijgbaar in configuraties variërend van 128GB tot 1TB. Het SAP infrastructuur abonnement is een schaalbare en betaalbare manier om uw SAP HANA-licenties in te zetten in de cloud.

SAP HANA DBServices

  • is een eenvoudige en goedkope manier om aan de slag te gaan met een volledig ondersteund SAP HANA-systeem. Met maandelijkse abonnementen in configuraties van 128GB tot 1TB, levert SAP HANA DBServices snelle voorzieningen van SAP HANA en hardware en bevat een cloud management console voor eenvoudige configuratie en beheer. Zo kunt u realtime analytische applicaties bouwen met behulp van de ontwikkeling mogelijkheden van SAP HANA.

SAP HANA AppServices

  • bouwt voort op de mogelijkheden van SAP HANA DBServices, en stelt u in staat om real-time toepassingen te bouwen en implementeren die nodig zijn om te slagen in de huidige ‘Altijd aan’, mobiele, sociale en data gedreven wereld. Met een uitgebreid dienstenpakket voor mobiliteit, samenwerking, beveiliging, systeembeheer en meer, SAP HANA AppServices is ideaal voor het creëren van innovatieve, klantvriendelijke toepassingen en voor de uitbreiding van cloud en on-premise applicaties.

Waarom Quinso?

Het team van Quinso bewees zich door de SAP Cloud Platform Code4Good Hackathon van SAP Nederland op haar naam te schrijven.

Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SAP HCP demo aanvragen

Contact

Bram Hendriks

IoT specialist | SAPUI5 Developer

+31 (0)73 206 22 00

SAP Cloud Platform blogberichten en nieuws

Royal Avebe brengt SAP integratie naar de Cloud

Royal Avebe heeft als onderdeel van hun Cloud roadmap samen met Quinso de volgende stap gezet met het omzetten van hun on-premise integratie laag naar het SAP Cloud Platform. Het volledig remote uitgevoerde project is in [...]

Bram in de Wereld van… Mobile Innovation Lab

Afgelopen week stond het SAP Innovation Lab bij Forbo Flooring Systems in Assendelft. Bram neemt je in 'Bram in de Wereld van... Mobile Innovation Lab mee. Om samen met zijn camera een kijkje in het Lab te nemen om te [...]

Run Live Remeha – Samenvatting

Stel je eens voor: vraag Siri or Alexa om de verwarming in je huis aan te zetten. Een volgend niveau in slimme thermostaten? In de Run Live week bij Remeha hebben wij dat samen met SAP gerealiseerd. Hier volgt de [...]

Door Quinso ontwikkelde SAP Cloud Platform oplossingen

Deze door Quinso ontwikkelde oplossing registreert de voortgang van al het berichtenverkeer tussen SAP ERP en elke willekeurige MES-applicatie. De Monitor werkt op SAP MII en is ontwikkeld in de SAP-industrie standaard SAPUI5.

Meer informatie

Hoe kunnen we de deelname aan het verkeer van (kwetsbare) fietsers veiliger maken? Dat was de vraag die ons werd gesteld door Interpolis tijdens een SAP Hackathon eerder dit jaar. De start voor het SafeToBike concept was gemaakt en het concept is ondertussen uitgebouwd tot een prototype van de SafeToBike app en device.

Meer informatie

Gerelateerde oplossingen

Objecten, mensen en machines communiceren op hoog niveau met elkaar. Met SAP oplossingen voor het Internet of Things haalt u waardevolle, datagedreven informatie uit die communicatie. Verbind uw organisatie met de nieuwste devices in de cloud, transformeer uw bestaande bedrijfsprocessen en geef opnieuw vorm aan uw merk- en klantbeleving.

Meer informatie

Anno 2016 is de wens naar gebruikersvriendelijke applicaties groter dan ooit. Hiervoor introduceerde SAP in 2012 Fiori. Fiori mobiliseert de meest gebruikte bedrijfsfuncties in een collectie van apps met een simpele en makkelijk toegankelijke user experience, welke goed werkt op desktop, tablet en smartphone.

Meer informatie

ABAP (Advanced Business Application Programming) was tot voor kort dé programmeertaal voor het ontwikkelen van applicaties voor de SAP R/3. SAP originele business model voor R/3 is de voorloper van object-georiënteerd programmeren.

Meer informatie
Ga naar de bovenkant