SAP Compliancy & Safety2021-10-15T11:52:05+02:00

SAP Compliancy & Safety

Op het gebied van milieu, gezondheid, veiligheid en exporteisen (douane) neemt de complexiteit van wet- en regelgeving continu toe, zeker als je internationaal opereert. Je klanten verwachten dat je duurzaam produceert en niet exporteert naar blacklisted landen. Quinso helpt organisaties bij het beperken van de risico’s en naleving van wetgeving met een geïntegreerde oplossing binnen jouw SAP-systeem.

Reduceer inspanningen om naleving van regel- en wetgeving te waarborgen, zonder verstoring van je dagelijkse activiteiten en algemene bedrijfsstrategie.

  • Verzekerd van correcte labeling en veilige opslag, verpakking en transport van gevaarlijke stoffen
  • Uitgebreide track&tracing voor gevaarlijke stoffen
  • Kostenreductie van compliancy door het automatiseren van informatie- en documentcreatie
Meer informatie

Het beheer van gevaarlijke stoffen staat centraal: van opslag, vervoer en levering tot het naleven van de voor jouw geldende regels gedurende het gehele proces en het rapporteren ervan.

  • Managen van relevante (master) data m.b.t. gevaarlijke stoffen
  • Definiëren en implementeren van gevaarlijke stoffen checks in sales en distributie processen
  • Meezenden van gevaarlijke stoffen data in elektronische formulieren voor leveringen en transporten
Meer informatie

Je koopt internationaal in, produceert op verschillende locaties of hebt een wereldwijde distributie van goederen? Bij de globalisering van jouw onderneming profiteer je van de mogelijkheden die wereldhandel biedt, maar zie je ook uitdagingen in het voldoen aan en benutten van complexe regelgeving.

  • Vertragingen in jouw supply-chain beperken.

  • Jouw belofte aan de klant waar maken

  • Inzicht krijgen in landed costs

Meer informatie

SAP Compliancy & Safety en NiceLabel

Om risico’s te beperken en wetgeving na te leven, is het van belang dat goederen voorzien worden van de juiste Environment, Health & Safety logo’s. Door SAP te integreren met een labeloplossing van NiceLabel hoef je deze logo’s niet één voor één in te laden. Alle EH&S logo’s worden als standaard content met NiceLabel meegeleverd. Via drag & drop sleep je deze logo’s eenvoudig op de labels. Dit zorgt ervoor dat labeling een minder arbeidsintensief en tijdrovend proces wordt.

Meer over NiceLabel

SAP Compliancy & Safety blogberichten en nieuws

De Geautomatiseerde Periodieke Aangifte: duidelijkheid in de mist

De digitalisering van douanesystemen en -processen binnen de Europese Unie heeft al tot grote veranderingen geleid. Zo heeft het aangiftesysteem Sagitta plaatsgemaakt voor AGS en is het Communautair Douanewetboek vervangen door het Douanewetboek van de Unie. Wat betekenen deze veranderingen [...]

Klantreferenties

Contact

sander-van-der-veen-quinso

Sander van der Veen

Specialist EH&S

+31 (0)73 206 22 00

Contact

Marcel Jetten

Specialist GTS

+31 (0)73 206 22 00

Ga naar de bovenkant