SAP Extended Warehouse Management (EWM)2021-10-15T12:37:30+02:00

SAP EWM (Extended Warehouse Management)

Met SAP EWM beheert je magazijnactiviteiten. Het systeem integreert complexe ketenlogistiek met jouw magazijn- en distributieprocessen – en levert hierbij het ultieme in zichtbaarheid en controle. Optimaliseer het volgen van jouw voorraad (track & trace), cross-docking, distributie, multi-channel fulfilment, en nog meer – alles in real time.

Voordelen

SAP Extended Warehouse Management:

 • Levert maximale zichtbaarheid en controle in high-volume magazijnen
 • Ondersteunt een breed scala aan processen in uw magazijn
 • Optimaliseert de inzet van mensen en machines in uw magazijn
 • Beheert goederenbeweging in uw magazijn – van ontvangst tot verzenden
 • Draait op SAP HANA en kan hierdoor tot wel een miljoen goederen per dag aan
 • Heeft geavanceerde features die gefaseerd ingezet kunnen worden naar behoefte

Functionele mogelijkheden

Inbound processen: Ondersteuning van yard management, strategieën voor opslag en voorraadverwijdering, verwachte goederenontvangst, cross-docking, diensten met toegevoegde waarde, en quality management.

Outbound processen: Het uitvoeren van wave and replenishment processing

Storage-bin management: Beheer van handling units, uitvoeren van goods slotting, en het bewerken van de fysieke voorraad.r

Distributiecentrum processen: Ondersteunt radiofrequenties, serienummers, resource management, arbeidskostenbeheer, en material flow systems.

Ondersteunde Magazijntypen:

 • Distributiecentrum
 • Productiemagazijn
 • Transportmagazijn

Waarom Quinso?

Quinso is de aangewezen partner voor de transformatie naar uw magazijn van de toekomst. Wij hebben jarenlange ervaring in de logistiek, van concept tot realisatie. En streven altijd naar horizontale en verticale integratie van ERP met de productievloer. Wij hebben veel ervaring met RDS; in korte tijd zetten we een werkende oplossing neer die de belangrijkste requirements afdekt. Dit is het uitgangspunt voor verder finetunen naar een optimaal eindresultaat.

Bel mij terug

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SAP EWM demo aanvragen

Contact

Berton van Zutven

Business Consultant

+31 (0)73 206 22 00

SAP Extended Warehouse Management en NiceLabel

Klanten verwachten steeds meer. Ook op het gebied van labeling. Een specifiek logo moet op een label gedrukt worden of er zijn andere wensen. Vaak is dit een arbeidsintensief en foutgevoelig proces. Dat is verre van ideaal, want in een warehouse is snelheid van groot belang. Door EWM te integreren met NiceLabel los je dit op. NiceLabel is een gecertificeerde oplossing voor SAP en wordt geleverd met een standaard integratie voor EWM. De gebruiker kan snel en eenvoudig via drag & drop labels maken. Het resultaat? Realtime labeling: op het moment dat er een pallet binnenkomt, rolt het juiste label meteen uit de printer.

Meer over Nicelabel

SAP Extended Warehouse Management (EWM) blogberichten en nieuws

De Klok Dranken optimaliseert haar logistieke proces met SAP EWM

De Klok Dranken trakteerde ons op een hele pallet met de karakteristieke Grolsch beugelflessen. Met deze levering heeft de eerste pallet van Koninklijke Grolsch naar De Klok Dranken het leveringsproces met ASN (Advanced Shipping Notification) op SAP EWM doorlopen. ASN is sinds kort [...]

Geslaagde livegang bij Apollo Vredestein

Met een nieuwe geoptimaliseerde technische oplossing voor het verwerken van geproduceerde autobanden op pallets vanuit MES is er nu meer controle tussen MES en SAP EWM. Hierbij is een groot deel maatwerk vervangen door standaard SAP functionaliteit na de livegang bij [...]

Andere Warehousing & Transport oplossingen

Ondersteun de totale transportmanagement levenscyclus voor zowel nationaal als internationaal vrachtvervoer met SAP software. Beheer transportvereisten ten behoeve van planning, optimalisatie, aanbiedingen, en afwikkeling van de vracht.

 • Betere transportcontrole
 • Gestroomlijnde processen
 • Verlaging van kosten
Meer informatie

ORBIS LES

Under construction

Ga naar de bovenkant