Ontketen je potentieel met het Discovery Assessment  

Je hebt mooie producten, goede medewerkers, en toch loop je steeds vaker tegen enkele problemen aan. Rapportages zijn pas aan het einde van de week beschikbaar, terwijl je je klant direct de juiste informatie wil geven. Door het gebruik van verschillende systemen voor financiën, logistiek en voorraadbeheer loop je vast in je groeimogelijkheden. Je zoekt naar verbetering, maar je weet nog niet waar en hoe. Of wellicht is je huidige ERP-systeem verouderd, sluit het niet meer aan bij je wensen en wil je overstappen. Maar hoe pak je dat aan? Hier kan het Quinso Discovery Assessment je bij helpen! 

Het Assessment geeft je inzicht in mogelijke problemen en de kansen die er zijn om hier wat aan te doen. In korte tijd en tegen een scherp tarief zetten we bruikbare inzichten voor je helder op papier, zodat jij de juiste keuzes kan maken en prioriteiten kan stellen.  

In 3 stappen 

 • Inzicht in de strategie en doelen van jouw organisatie, het samen naar boven halen van de pijnpunten van jouw organisatie en het geven van inzicht in wat SAP S/4HANA specifiek voor jouw organisatie kan betekenen.  
 • Een analyse waarin we met behulp van verschillende door SAP en onszelf ontwikkelde tools en methodes, komen tot een advies wat voor jouw organisatie de beste route is om over te gaan naar het digitaliseren van jouw organisatie. Welke SAP-oplossing sluit het beste aan om de pijnpunten binnen jouw organisatie het hoofd te bedien? Ook daar geven we je antwoord op. 
 • De presentatie van het advies aan jou en je collega’s en het sparren hierover. Ook ontvang je van ons een rapport met daarin:  algemene bevindingen, besproken knelpunten, kansen voor verbetering, keuzes en prioriteiten en mogelijkheden vervolgtraject – planning, investering, voorwaarden.

De voordelen op een rijtje   

 • Optimaliseer de bedrijfsprocessen 
  Ontdek de verborgen knelpunten die je groei belemmeren en krijg inzicht in de kansen die voor het grijpen liggen. Met behulp van best practices uit de maakindustrie en logistiek zetten we bruikbare inzichten voor je op papier, zodat je de juiste keuzes kunt maken en prioriteiten kunt stellen. 
 • Digitale transformatie op maat 
  Stap moeiteloos af van verouderde systemen. Krijg meer inzicht in data uit al je bedrijfsprocessen, verhoog de productiviteit op de werkvloeren en doe meer met hetzelfde aantal mensen. Wij identificeren welke best practices naadloos aansluiten op jouw organisatie en brengen je bedrijfsprocessen volledig up-to-date voor een efficiënte en digitale toekomst. 
 • Realiseer duurzaam succes 
  Met het heldere rapport dat voortkomt uit het Discovery Assessment, leg je een stevig fundament voor verbetering en groei. Ontdek nieuwe mogelijkheden, bespreek de bevindingen met ons tijdens een gezamenlijk overleg en laat ons je ondersteunen om je organisatie daadwerkelijk naar een hoger plan te tillen. 

Ontketen je potentieel en geef je bedrijf de boost die het verdient! Klik hieronder voor een vrijblijvend gesprek met onze experts en laat het Discovery Assessment ook voor jou werken. 

Over Quinso

Quinso is een boutique consultancy SAP partner gespecialiseerd in duurzame supply chain oplossingen. We transformeren niet alleen supply chains, maar gaan vaak verder, van business consulting tot implementatie. Als lid van de ORBIS familie biedt Quinso de volledige suite van SAP oplossingen.

Hubert Wezenberg

Business Development Manager