Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Ja, ik wil dit webinar bijwonen!

SAP introduceerde zo’n 25 jaar geleden Warehouse Management (WM). Orderverzameling, voorraadbeheer en -administratie. Jarenlang een succesvolle oplossing voor vele bedrijven. Maar tijden veranderen. Alles gaat sneller. Kostenbesparing en duurzaamheid winnen in toenemende mate aan betekenis. Hoe flexibeler het magazijnproces, hoe eenvoudiger we kunnen inspelen op álle processen binnen het bedrijf, online en offline.

Recentelijk kondigde SAP aan dat het de standaard ondersteuning van Warehouse Management (WM) zal verlengen tot 2027. En zelfs tot 2030 voor klanten met uitgebreide ondersteuningscontracten. Zeeën van tijd zou je denken. Toch niet. Dit is het moment om de balans op te maken: welke oplossing is nodig om jouw magazijn met de minst mogelijke inspanning klaar te stomen voor de toekomst?

Stef Martens en Joos van den Wittenboer van Quinso, experts op gebied van SAP logistieke oplossingen, weten als geen ander hoe complex een dergelijk vraagstuk kan zijn. Dagelijks helpen zij klanten op weg naar een toekomstbestendig magazijn. Zij delen graag hun kennis met jou in het webinar Van SAP WM naar EWM. Welke route kies jij?’

Stap je direct over naar Extended Warehouse Management (EWM)? Of kies je voor een tussenstap? Hoe zorg jij ervoor dat jouw mensen hierin meegaan? Het 30 minuten durende webinar vindt plaats op 8 april om 13.30 uur. Aan de hand van 3 pijlers, hun expertise en een aantal praktijkvoorbeelden laten Stef en Joos zien hoe jij jouw magazijn klaarmaakt voor de toekomst.

In aanloop naar dit webinar schreven Joos en Stef ook een blog over dit onderwerp. Laat je alvast inspireren: ‘SAP Extended Warehouse Management, of (nog) niet? Hoe weet ik waarvoor ik moet kiezen?’

Ja, ik wil dit webinar bijwonen!