Je klant een stap vóór zijn

Verwachten jouw klanten 24/7 inzicht in beschikbaarheid van relevante informatie? Willen ze onmiddellijke actie bij service en support? En een snelle en foutloze levering op de door hun gekozen locatie? Een van de belangrijkste transities in de maakindustrie is die van product- naar klantgericht. Klanten weten dat er veel mogelijk is en passen hun behoeften daarop aan.

Als leverancier wil je voldoen aan deze veranderende behoeften en zo snel mogelijk schakelen op zijn vragen. Maar je hebt ook een fabriek te managen en wil je daar succesvol mee zijn, dan zul je zoveel mogelijk moeten produceren met een hoge kwaliteit en tegen een scherpe prijs.

Sta jij voor deze uitdaging? Digitaliseren en moderniseren is dan geen keuze meer, maar een noodzaak. Klanten en relaties verwachten het van je en de concurrentie staat ook niet stil. Door te digitaliseren verbeter je de werkwijze van je medewerkers, je producten en processen én de interactie met je klanten.

Wil jij je klant een stap vóór zijn? Ontdek dan met ons hoe jij deze digitale transformatie in jouw organisatie kunt doorvoeren.

Blog

Van SAP ECC naar SAP S/4HANA: waarom wel of geen systeemconversie?

De overstap van SAP ECC naar SAP S/4HANA is dé stap om een intelligente fabriek of groothandel te worden. 

De overstap van SAP ECC naar SAP S/4HANA is dé stap om een intelligente fabriek of groothandel te worden. 

7 x onmisbaar bij de overstap van SAP ECC naar SAP S/4HANA

In deze expertpaper ontdek je de 7 onmisbare factoren voor het succesvol overstappen op SAP S/4HANA Cloud. Vanuit Quinso zijn wij gespecialiseerd in de maakindustrie en groothandels-branche. Vandaar dat deze paper in het bijzonder voor die branches is geschreven.

klant een stap voor zijn

De 7 factoren voor een succesvolle overstap van SAP ECC naar SAP S/4HANA

Tijdens de interactieve digitale sessie ‘Overstappen van SAP ECC naar SAP S/4HANA? Zo doe je dat met succes!’ vertelden verschillende deskundigen over deze overstap en hoe je dit zo succesvol mogelijk laat verlopen.

In deze opname van de sessie vertelt Rogier Leijsen, managing consultant bij Quinso, over de 7 factoren voor een succesvolle overstap van SAP ECC naar SAP S/4HANA.

VanRijsingengreen klaar voor innovatie met SAP S/4HANA

Joris Sikking

Managing Consultant

Meer informatie

Afbeelding - campagne Moving Smart

De Quinso project aanpak voor het succesvol overstappen van SAP ECC naar SAP S/4HANA

how its done

How it’s Done – De digitale transformatie in de maakindustrie

Deze drie lessen leerden we tijdens de implementatie van S/4HANA Cloud

Deze drie lessen leerden we tijdens de implementatie van SAP S/4HANA Cloud