Integratie2020-11-23T15:00:49+01:00

SAP-Integratie

Integratie – zowel application-to-application (A2A) als business-to-business (B2B) – in een on-premise, cloud of hybride landschap op top floor en shop floor niveau.

SAP Process Integration / Orchestration (PI/PO) wordt op dit moment bij meer dan drieduizend organisaties intensief ingezet voor service gerichte architectuur (SOA). Bij deze organisaties wordt NetWeaver PI ingezet ten behoeve van zowel A2A als B2B integratie.

  • Je kunt applicaties en gegevensbronnen met elkaar verbinden om processen te integreren via XML- en WebService-gebaseerd berichtenverkeer (op basis van de betreffende standaarden).

Meer informatie

SAP Cloud Platform Integration maakt het uitwisselen van gegevens in real-time met SAP Cloud Platform gemakkelijk. Integreer processen en data met cloud apps, toepassingen van derden en on-premise oplossingen met dit open, flexibele, on-demand integratie systeem

  • Toegang tot een brede catalogus van integratie processen
  • Integratie van zowel processen en gegevens via Cloud technologie
  • Krijg toegang tot SAP integratie services
Meer informatie

Met SAP MII (Manufacturing Integration and Intelligence) realiseer je een rechtstreekse verbinding tussen de machines op jouw werkvloer en de operationele (ERP) systemen binnen je organisatie. Alle data die van belang is voor jouw productieproces is real-time inzichtelijk.

  • Integrated Smart Manufacturing

  • SAP Manufacturing Performance Management (MPM – OEE)

  • Manufacturing Interface Monitor

Meer over SAP MII

Integratie blogberichten en nieuws

ISA-95: grip op alle informatie tussen de top- en shopfloor

Organisaties in de maakindustrie zoeken voortdurend naar manieren om efficiënter te produceren. Zo integreren ze steeds vaker systemen van de top- en shopfloor om meer waarde te halen uit data op de werkvloer. In de praktijk zien we bij Quinso [...]

Klantreferenties

Ga naar de bovenkant