Fujifilm2021-01-21T16:33:50+01:00

Fujifilm

Een mooi voorbeeld waarin Advanced Planning in de praktijk gebruikt wordt is Fujifilm in Tilburg. De Tilburgse locatie is een belangrijke Europese productiebasis voor de productie van fotopapier en offsetplaten. Fujifilm combineert MRP met Advanced Planning. MRP maakt een grove planning op basis van demand requirements. Vervolgens zorgen de planners met Advanced Planning voor een efficiënte detailplanning. Hiervoor gebruiken ze een combinatie van blokplanning en multilevel forward scheduling. De verschillende stappen van het totale productieproces sluiten daardoor naadloos op elkaar aan waardoor alle componenten tijdig beschikbaar zijn.

Hoe onze klant Fujifilm een Intelligent Manufacturer werd door de implementatie en het gebruik van SAP S/4 HANA. En met standaardprocessen nu klaar is voor de toekomst.

Albert van Maren, vice-president, en Job Verhoeven, projectleider van Fujifilm Manufacturing Europe, vertellen het je in deze film.

Fujifilm blogberichten en nieuws

Drie lessen van een van de eerste S/4HANA implementaties

Fujifilm startte als een van de eerste maakbedrijven in Nederland met de implementatie van S/4HANA. Joris Sikking is nauw betrokken bij die eerste S/4HANA implementatie. Hoe verloopt zo’n traject? En wat zijn de eerste lessons learned? In dit blog deelt [...]

Ga naar de bovenkant