Home » Portfolio » Fujifilm
  Fujifilm2019-09-12T10:24:57+02:00

  Project Description

  Fujifilm

  Een mooi voorbeeld waarin Advanced Planning in de praktijk gebruikt wordt is Fujifilm in Tilburg. De Tilburgse locatie is een belangrijke Europese productiebasis voor de productie van fotopapier en offsetplaten. Fujifilm combineert MRP met Advanced Planning. MRP maakt een grove planning op basis van demand requirements. Vervolgens zorgen de planners met Advanced Planning voor een efficiënte detailplanning. Hiervoor gebruiken ze een combinatie van blokplanning en multilevel forward scheduling. De verschillende stappen van het totale productieproces sluiten daardoor naadloos op elkaar aan waardoor alle componenten tijdig beschikbaar zijn.

  Hoe onze klant Fujifilm een Intelligent Manufacturer werd door de implementatie en het gebruik van SAP S/4 HANA. En met standaardprocessen nu klaar is voor de toekomst.

  Albert van Maren, vice-president, en Job Verhoeven, projectleider van Fujifilm Manufacturing Europe, vertellen het je in deze film.

  Fujifilm blogberichten en nieuws

  30okt 2018

  Met Advanced Planning springt Fujifilm in op snelle wensen klant

  Fujifilm springt met S/4HANA Advanced Planning in op de snelle wensen van de klant Vanuit hun inhoudelijke expertise en persoonlijke praktijkervaring hebben Job Verhoeven van Fujifilm en Annemarie de Jong van Quinso geïnteresseerden op het landelijke event Connect to innovate [...]