Hoe onze klant Fujifilm een Intelligent Manufacturer werd

Een mooi voorbeeld waarin Advanced Planning in de praktijk gebruikt wordt is Fujifilm in Tilburg. De Tilburgse locatie is een belangrijke Europese productiebasis voor de productie van fotopapier en offsetplaten. Fujifilm combineert MRP met Advanced Planning. MRP maakt een grove planning op basis van demand requirements. Vervolgens zorgen de planners met Advanced Planning voor een efficiënte detailplanning. Hiervoor gebruiken ze een combinatie van blokplanning en multilevel forward scheduling. De verschillende stappen van het totale productieproces sluiten daardoor naadloos op elkaar aan waardoor alle componenten tijdig beschikbaar zijn.

Hoe onze klant Fujifilm een Intelligent Manufacturer werd door de implementatie en het gebruik van SAP S/4 HANA. En met standaardprocessen nu klaar is voor de toekomst. Albert van Maren, vice-president, en Job Verhoeven, projectleider van Fujifilm Manufacturing Europe, vertellen het je in deze film.

Meer over Fujifilm

Blog

Fujifilm springt met S/4HANA Advanced Planning in op de snelle wensen van de klant

Klanttevredenheid, gaat ten koste van een gestroomlijnde productie en de nachtrust van de planner. Annemarie de Jong legt uit hoe S/4HANA Advanced Planning daar verandering in brengt én zorgt dat het werk van planners interessanter en strategischer wordt.

Fujifilm springt met S/4HANA Advanced Planning in op de snelle wensen van de klant

Fujifilm: implementatie van Advanced Planning als onderdeel van S/4HANA

Vanuit hun inhoudelijke expertise en persoonlijke praktijkervaring hebben Job Verhoeven van Fujifilm en Annemarie de Jong van Quinso geïnteresseerden op Connect to innovate bijgepraat over hoe Fujifilm vanuit de operatie optimaal inspringt op de snel veranderende wensen van hun klanten. 

Laat je inspireren door hun verhaal.

Oplossingen uit dit artikel

S/4HANA

Een intelligente en volledig geïntegreerde ERP omgeving welke standaard gebruik maakt van de nieuwste technologieën.

Integrated Business Planning

De juiste producten op het juiste moment leveren, bestellingen op korte tijd verwerken en behoeften van klanten voorspellen.