< Terug naar overzicht

SAP Best of Customer Success: Eerste plaats voor SAP S/4HANA project Yanmar en Quinso

Tijdens het virtuele SAP Best of Customer Success event is het SAP S/4HANA project bij Yanmar bekroond met een gouden medaille.

Mooie woorden in het rapport van juryleden Rene Barendrecht, Wilbert van de Laarschot en Karen Van Surksum: “Deze klant heeft een project uitgevoerd dat een schoolvoorbeeld is van adoptie van public cloud op basis van fit to standard. Ze hebben heel slim gebruik gemaakt van de productconfigurator die het productie- en serviceproces enabled.”

“We hebben deze implementatie samen met partner Quinso gedaan”, aldus Floris Lettinga, Director Sales & Marketing bij Yanmar Marine International B.V.. “Niet onze implementatiepartner, dat doet denken aan ouderwets configureren, maar onze best practice coach. De aanleiding was dat we gewoon de beste in onze business willen zijn. Het juiste project, het juiste product, de juiste processen op het juiste moment afleveren.”

Niet zozeer de implementatie, maar omdenken, dat was volgens Lettinga echt het moeilijkste onderdeel van het project. “Om alle betrokken mensen in onze organisatie mee te krijgen. We hebben ontzettend hard moet knokken om dit project voor elkaar te krijgen. Maar we zijn daar goed in geslaagd, waarbij we ontzettend veel te danken hebben aan Quinso, en hebben nu een succesvol systeem draaien.”

Meer over het SAP S/4HANA project lees je hier: Yanmar optimaliseert klantervaring met SAP S/4HANA Cloud.

Deel:

Oplossingen uit dit artikel

S/4HANA

Een intelligente en volledig geïntegreerde ERP omgeving welke standaard gebruik maakt van de nieuwste technologieën.

RISE with SAP

Maak de transformatie van jouw bedrijf eenvoudiger. RISE with SAP met de diensten en expertise van Quinso is alles wat je nodig hebt.

Gerelateerd