< Terug naar overzicht

The Sky is the Limit met SAP S/4HANA Cloud, public edition

In de afgelopen jaren had de productiebranche het zwaar te verduren. Met onder andere een pandemie vers in het geheugen begrijp je als productiebedrijf nu maar al te goed dat verandering nodig is. Je zoekt manieren om risico’s te beperken en veranderingen sneller te kunnen omarmen. Hoewel de nasleep van de roerige voorbije jaren nog altijd merkbaar is, wil je vooruitkijken en je doelstellingen op een andere manier vorm zien te geven. Met SAP S/4HANA Cloud, public edition, heb je alles in huis om jouw productiebedrijf klaar te stomen voor de toekomst en is de Sky the Limit. Durf jij een hoogvlieger te zijn?

Omzetgroei, minder risico’s en efficiënter werken 

SAP Insights Research Center heeft productiebedrijven gevraagd waar hun prioriteiten liggen voor de toekomst. Uit dit onderzoek blijkt dat omzetgroei een van de prioriteiten is. Veertig procent gaf aan dat te willen realiseren door de introductie van nieuwe producten of diensten. Een andere belangrijke prioriteit is het verminderen van risico’s. Het versterken van de supply chain is daarbij voor bijna de helft van de ondervraagde producenten een cruciaal aandachtspunt, gevolgd door een betere bescherming tegen cyberaanvallen. Ook willen producenten efficiënter gaan werken en processen verbeteren. Om dat te realiseren, ziet 84 procent van de ondervraagde productiebedrijven technologische innovatie als topprioriteit voor de komende drie tot vijf jaar. 

Digitale transformatie nog belangrijker 

Producenten zien het belang van digitalisering al langer in. Door de ingrijpende veranderingen van de afgelopen jaren is dat besef nóg duidelijker geworden. Bijna negentig procent van de ondervraagden ziet inmiddels dat een digitale transformatie van hun organisatie zal leiden tot positieve bedrijfsprestaties. Maar hoe kunnen productiebedrijven snel en relatief eenvoudig beschikken over de juiste technologische tools om hun prioriteiten tegemoet te komen? 

Een digitale transformatie is erop gericht om jouw bedrijf efficiënt, flexibel en toekomstbestendig te maken. Moderne technologie en digitale middelen dragen bij aan fundamentele veranderingen in processen, activiteiten en bedrijfsmodellen. Quinso is gespecialiseerd in duurzame supply chain oplossingen in de maakindustrie. Wij doen niet anders! En dat is niet alles, we transformeren niet alleen supply chains, maar gaan vaak verder, van business consulting tot implementatie.  

Zes belangrijke voordelen van SAP S/4HANA Cloud, public edition 

Met SAP S/4HANA Cloud, public edition, beschikken producenten over een complete modulaire cloud ERP, dat wordt aangedreven door kunstmatige intelligentie en analytics. We noemen zes belangrijke voordelen van SAP S/4HANA Cloud, public edition. 

1. Vliegende start dankzij best practices 

SAP S/4HANA Cloud, public edition, is gebaseerd op best practices. Dat betekent dat je profiteert van bewezen succesvolle bedrijfsprocessen en oplossingen. Op die manier hoef je niet zelf uit te pluizen wat werkt voor jouw organisatie. Dankzij die best practices verkort je het implementatieproces bovendien aanzienlijk. Zo kun je binnen no time aan de slag. Vanuit Quinso hebben we eerder implementaties begeleidt bij succesvolle organisaties als Yanmar Marine International, Fujifilm, IGM en AEG.  

2. Optimale wendbaarheid 

Productiebedrijven kennen drukke en minder drukke tijden. Om daar proactief op in te kunnen spelen, wil je qua digitale capaciteit meebewegen. Dankzij SAP S/4HANA Cloud, public edition, ben je maximaal schaalbaar. Je schaalt rekenkracht en opslagruimte gemakkelijk op- en af en voegt nieuwe technologieën eenvoudig toe, zonder dat dit leidt tot grote investeringen in hardware en software. Zo ben je als organisatie optimaal wendbaar om mee te bewegen met alles wat op je pad komt. 

3. Meer grip op kosten 

Voor een traditionele IT-infrastructuur moet je behoorlijk wat investeren. Denk aan hardware, software, installatie en onderhoud. Vooral als jouw organisatie groeiende is – en je die IT-infrastructuur continu moet uitbreiden – kunnen die kosten al gauw oplopen. Met een cloudoplossing als SAP S/4HANA Cloud, public edition, bespaar je op kosten voor hardware en onderhoud. Bovendien heb je meer grip op welke oplossingen en tools je aan- en uitzet.  

4. Makkelijker duurzaam werken 

Duurzaamheid speelt een enorm belangrijke rol in een toekomstbestendig productiebedrijf. SAP S/4HANA Cloud, public edition, maakt het makkelijker om onder andere product footprints te reduceren, duurzamere verpakkingen te introduceren, transparant te zijn over milieudoelstellingen en strategisch te kiezen voor leveranciers die bijdragen aan die doelstellingen. 

5. Profiteer van beheer en onderhoud  

SAP S/4HANA Cloud, public edition, is een Software as a Service (SaaS)-oplossing en wordt dus volledig beheerd en onderhouden door SAP. Bovendien is het gebaseerd op het SAP S/4HANA-platform. Dat wil zeggen dat je automatisch profiteert van de nieuwste technologieën en innovaties van SAP. Denk aan slimme innovaties als kunstmatige intelligentie (AI), machine learning (ML), robotic process automation (RPA) en analytics.  

6. Continu de beste veiligheid 

De beveiliging van een traditionele IT-infrastructuur moet je proactief up-to-date houden. Doe je dat niet, dan ben je al gauw kwetsbaar voor hackers en malware. Een cloudoplossing als SAP S/4HANA Cloud, public edition, beschikt over geavanceerde firewalls en data-encryptie technologieën voor de meest optimale beveiliging. Bovendien houdt SAP die beveiliging actief bij, waardoor jouw gegevens continu goed beveiligd zijn én blijven.  

Meer weten over SAP S/4HANA Cloud, public edition? 

De voordelen van SAP S/4HANA Cloud, public edition, ervaar je het beste door deze zelf te ondervinden. Quinso biedt een Discovery Assessment als startpunt voor het succesvol digitaliseren van de supply chain. Samen bekijken we welke knelpunten er nu in jouw organisatie zijn en hoe we deze op kunnen lossen. We zijn gepassioneerd om je te helpen slagen en zetten net dat stapje extra om jouw doelen te bereiken. Ben jij klaar om te digitaliseren? Vraag dan nu het Discovery Assessment aan of neem contact op met onze senior consultant Rick Konings. Met zijn ruime expertise in Intelligent Enterprise, digitale transformatie, Industry 4.0 en stimulering van procesverbetering met SAP S/4HANA Cloud adviseert hij organisaties tijdens hun digitale transformatie.

Deel:

Oplossingen uit dit artikel

S/4HANA

Een intelligente en volledig geïntegreerde ERP omgeving welke standaard gebruik maakt van de nieuwste technologieën.

Gerelateerd