SAP IBP
Nee verkopen of voorraadoverschot?

Om de markt en klanten goed te bedienen wil je bedrijf altijd de juiste producten in de juiste hoeveelheid op de juiste plaats hebben. Omdat te kunnen realiseren is inzicht nodig in de verschillende factoren die van invloed zijn op het slagen van de verkoopdoelstellingen.

 

Een goede afstemming tussen verkoopplanning, productie en inkoop kunnen leiden tot een optimaal productieplan en voorraadbeheer. Dat kan kosten besparen en levert de nodige flexibiliteit op om toch in te kunnen blijven springen op plotselinge veranderingen in de marktvraag. Een goede afstemming kan o.a worden bereikt door relevante data zo te modelleren dat ze de business ondersteunen bij besluitvorming.

Dit webinar is reeds gepresenteerd. Heeft u het gemist en wilt u deze terugkijken?

Klik hier
Download presentatie

SAP MII
Communiceren met het gebruiksgemak van WhatsApp

Een WhatsApp-bericht dat uren later pas aankomt? We kunnen ons er niets bij voorstellen. We zijn nou eenmaal gewend aan supersnelle digitale communicatie zonder vertraging, mét directe afleverbevestiging. Vreemd genoeg ligt dat binnen zakelijke context anders. Veel productiebedrijven werken met papieren orderlijsten, handmatige administratieve processen of digitale interfaces die alleen ontwikkelaars begrijpen. Hoe communiceren úw Sales afdeling en productievloer met elkaar? Quinso helpt hen berichten uit te wisselen met het gebruiksgemak van een WhatsApp.

 

Dankzij SAP MII is Manufacturing 4.0 binnen handbereik. En u kunt afscheid nemen van papieren orderlijsten en Excel-overzichten. In dit half uur wordt voor u inzichtelijk gemaakt hoe uw organisatie nóg sneller, toekomstgerichter en flexibeler werkt.

Dit webinar is reeds gepresenteerd. Heeft u het gemist en wilt u deze terugkijken?

Klik hier

SAP CMR Add-on voor SAP EH&S
Beschermen of blootstellen?

Beschermen of blootstellen – welk beleid hanteert uw organisatie als het om de gezondheid van medewerkers gaat?

 

Als het gaat om de veiligheid en gezondheid van medewerkers kunnen organisaties niet grondig genoeg zijn. Dat geldt ook voor de bescherming tegen gevaarlijke CMR-stoffen. De registratietool van Quinso registreert de blootstelling van medewerkers aan CMR-stoffen.

 

De oplossing is volledig compliant met het Arbo-besluit en integreert met uw SAP-omgeving. Zo is uw registratie altijd op orde, voldoet deze aan de actuele wetgeving én kunt u ad-hoc rapporteren

Dit webinar is reeds gepresenteerd. Wilt u de presentatie terugzien? Klik op onderstaande knop.

Download presentatie

icon_scmSAP Extended Warehouse Management (EWM)
Open de deuren naar het magazijn van morgen

Het magazijn is van oorsprong een opslagplek waar goederen hun beurt afwachten tot ze worden gedistribueerd. Het magazijn heeft zich echter ontwikkeld tot een essentieel knooppunt van logistieke processen. De spil tussen fabriek en klant. Een vooruitstrevende plek waar prachtige innovaties worden ingezet. En waar kleine verbeteringen een gigantisch verschil maken voor uw hele organisatie.

Dit webinar is reeds gepresenteerd. Heeft u het gemist en wilt u deze terugkijken? 

Klik hier

S/4HANA
Het hart van uw bedrijf

Dit webinar laat zien dat S4HANA een wereld aan nieuwe mogelijkheden opent. Dankzij deze next generation business software verlopen rekenprocessen 100 tot 1000 keer sneller. Uw organisatie transformeert in een realtime enterprise die voor alle aspecten van de bedrijfsvoering over de meest actuele informatie beschikt. En dit is nog maar het begin. Deze interactieve sessie duurt ongeveer 30 minuten.

Dit webinar is reeds gepresenteerd. Heeft u het gemist en wilt u deze terugkijken? 

Klik hier