productieproces

Sessie ‘Haal het maximale uit je productieproces’

Transparantie in het productieproces, van helder plannen tot het voorkomen van storingen en direct bijsturen als nodig. Productieleiders die snel en makkelijk inzicht hebben in het proces. Productiemedewerkers die overzicht hebben in hun werkzaamheden en hun resultaat. Voldoen aan de continu veranderende klantvraag. Snel schakelen op die vraag en tegelijkertijd kwaliteit en snelheid van de productie op het juiste niveau houden. Sta jij voor vergelijkbare uitdaging als onze klanten CoreDux, midocean en Supertape?

Ben jij Supply Chain Manager, Plant Manager of Operations Manager en wil jij ook méér uit je productieproces halen? Wil je de inefficiëntie eruit en ben je je aan het oriënteren op welke software voor jullie het meest geschikt is? Ook kijkend naar hoe jullie productieproces er nu uit en wat het voor de organisatie en de mensen betekent? Of ben je IT Manager en ben je samen met je collega die verantwoordelijk is voor de supply chain je aan het oriënteren op welke software voor jullie het meest geschikt is? En hoe deze past in jullie bestaande IT-landschap?

Tijdens de interactieve digitale sessie die wij hierover organiseerden gingen zowel organisaties die dit traject al doorlopen hebben als experts vanuit de implementatie en techniek hierop in.

Kijk de sessie terug

Wouter Vervoort vertelt in de sessie vanuit zijn ervaring bij klanten zoals Oerlikon en Hunter Douglas Europe over de Quinso projectmethodiek. Jurgen de Jong sluit daarop aan en prikkelt met de vraag of de software Integrated Smart Manufacturing een oplossing kan zijn voor het optimaliseren van het productieproces van de deelnemers. Rens Konings is de hekkensluiter met zijn verhaal over het project dat CoreDux met Quinso heeft doorlopen: ‘Van beslissing naar oplossing’.

Meer weten over Integrated Smart Manufacturing?

Bekijk de demo’s ‘Organisatieprocessen optimaliseren met Integrated Smart Manufacturing’ en ‘Kosten verlagen op de fabrieksvloer door inzichten in uitval en stilstanden‘.

Coredux

CoreDux gaat naar een transparant productieproces

Lees hier het verhaal van CoreDux over hoe zij in 3 maanden overgestapt zijn naar een modern shop floor systeem met realtime rapportages.

CoreDux

7 factoren voor een soepele implementatie van software voor transparantie in het productieproces

Lees hier het verhaal van CoreDux over hoe zij in 3 maanden overgestapt zijn naar een modern shop floor systeem met realtime rapportages.

Wouter Vervoort

Business Consultant

Meer informatie