< Terug naar overzicht

‘By far het meest interessante webinar dat ik het laatste jaar gevolgd heb’

Een succesvolle sessie ‘Haal het maximale uit je productieproces’. Met 18 professionals op het gebied van supply chain, business consultancy, IT en logistiek praatten we over de uitdagingen in het productieproces. Wouter Vervoort vertelde vanuit zijn ervaring bij klanten zoals Oerlikon en Hunter Douglas Europe over de Quinso projectmethodiek. Jurgen de Jong sloot daarop aan en prikkelde de deelnemers met de vraag of de software Integrated Smart Manufacturing een oplossing kan zijn voor het optimaliseren van het productieproces van de deelnemers. Rens Konings van CoreDux was de hekkensluiter met zijn verhaal over het project dat CoreDux met Quinso heeft doorlopen: ‘Van beslissing naar oplossing’. Met deze inspiratie en informatie gingen de deelnemers in break-out-sessies met elkaar in gesprek over de toekomstige ontwikkeling van hun productieproces.

‘By far het meest interessante webinar dat ik het laatste jaar gevolgd heb’, berichtte René Kuipers, Business Analyst bij MCB, ons na zijn deelname aan de sessie die wij organiseerden. Ben je benieuwd waar hij dat op baseert? Kijk dan naar de opname van het plenaire deel van de sessie ‘Haal het maximale uit je productieproces’. De break-outs die daarop volgden, kunnen we niet met je delen, maar je kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen om te sparren over dit thema.

Deel:

Oplossingen uit dit artikel

,

Quinso Manufacturing Execution System (Cloud)

Intelligenter en slimmer maken van productiefaciliteiten met het oog op kostenbesparing, efficiency, flexibiliteit en kwaliteitsverbetering.

Gerelateerd