(H) Eerlijke Chocoladeletters

Sinterklaas. De tijd van pakjesavond en chocoladeletters. Het is ook de tijd van geven. Wij willen hier een extra mooi en duurzaam randje aan geven door niet alleen iets heerlijks te geven aan onze duurzame relaties, maar ook iets eerlijks. Wij streven continu naar het creëren van een veilige omgeving waar mensen kunnen groeien en op elkaar kunnen rekenen. Zo gaan we om met iedereen om ons heen. Daarom zijn wij dit jaar de samenwerking aangegaan met Dream4Kids.

Dream4Kids x Olala Chocola Breda

Dream4Kids, een kleine lokale stichting die droomdagen realiseert voor kinderen met een trauma. Op een Droomdag komt de mooiste droom van een kind uit. Het kind staat in het middelpunt van de belangstelling en voelt: ik doe er toe, ook ik mag er zijn en deze dag is speciaal voor mij georganiseerd. Dat geeft een kind moed, kracht en energie waar het nog lang op kan teren. Wij voelen ons hier mee verbonden omdat het perfect aansluit bij onze missie om een veilige omgeving voor iedereen te creëren.

Dream4Kids werkt op zijn beurt samen met Olala Chocola Breda, een bedrijf dat producten maakt van duurzame chocola.

De opbrengst van iedere letter gaat richting het realiseren van een onvergetelijke dag voor een kind die dat meer dan verdient. Zo willen wij als bedrijf ook ons steentje bijdragen aan een betere en duurzame wereld. We hopen dat we hiermee anderen inspireren om hetzelfde te doen.

Geniet van de lekkernij en een hele fijne Sinterklaas gewenst!


Meer over SAP S/4HANA