< Terug naar overzicht

Hoe blijf je staande in een dynamische markt?

Of je nu in de maak-, voedingsmiddelen of chemische industrie actief bent maakt niet uit: de markt staat op zijn kop! De afgelopen jaren kreeg je te maken met veel onvoorziene veranderingen. En of dat nog niet genoeg was, is de markt nog steeds dynamischer dan ooit. De vraag naar kortere levertijden en lokaal produceren. Een tekort aan grondstoffen en kwalitatief personeel. Veranderende wet- en regelgeving. Duurzaamheid dat steeds hoger op de agenda staat. De komst van Artificial Intelligence en de vraag wat je daarmee zou kunnen binnen jouw organisatie. Er wordt veel van je gevraagd. En het lijkt soms onrealistisch om mee te bewegen met die continue veranderingen in de markt, behoeften van klanten en nieuwe kansen. Ervaar jij dat ook zo?

S/4HANA Cloud: de juiste match voor iedere organisatie

De keuze voor SAP S/4HANA Cloud kan dan voor jou dé oplossing zijn om een veerkrachtige, duurzame en risicobestendige organisatie te worden. Bovendien leidt deze overstap tot een flinke kostenbesparing en een substantiële verhoging van productiviteit en omzet. Wellicht lijkt dit te mooi om waar te zijn, maar vanuit onze ervaring en nog belangrijker, de ervaring van onze klanten, kunnen wij bevestigen dat dit geen loze beloftes zijn, maar de realiteit.

S/4HANA Cloud is de juiste match voor elke organisatie. Niet alleen voor grote organisaties, maar zeker ook voor MKB Nederland. Juist dát zijn de organisaties die wij begeleiden in de implementatie van S/4HANA Public Cloud en het verzilveren van de mogelijkheden van deze innovatieve software. 

De implementatie van S/4HANA Cloud is echter niet altijd even makkelijk. Aan het benutten van de voordelen gaat een intensieve periode vooraf. Om de implementatie binnen jouw organisatie snel en soepel te laten verlopen, delen wij graag onze ervaring en kennis met jou. Dit doen wij in de vorm van een expertpaper.

De 9 gouden regels voor een snelle en soepele implementatie van S/4HANA Cloud

Rogier Leijsen, S/4HANA Cloud Project Manager en Joris Sikking, S/4HANA Cloud Solution Architect, delen met plezier de 9 gouden regels voor een snelle en soepele implementatie van S/4HANA Cloud. Deze gouden regels zijn van waarde voor elke organisatie die worstelt met de continue veranderingen in de markt en vragen van klanten, en die kiest voor het digitaliseren van bedrijfsprocessen en het inzetten van de meest moderne en gebruiksvriendelijke technologie om hiermee om te gaan: SAP S/4HANA Cloud. 

Ben je klaar om te ontdekken wat de 9 gouden regels voor een succesvolle SAP S/4HANA Cloud-implementatie zijn? Download dan het expertpaper. Dit document is een waardevolle gids voor iedereen die overweegt de overstap te maken.

Ontvang het expertpaper

Naam(Vereist)

Deel:

Gerelateerd