Mobile Warehouse App2021-09-02T11:59:17+02:00
mobile warehouse app

Eenvoudig mobiel scannen in S/4HANA Cloud met de Mobile Warehouse App

Om een papierloos magazijn in een S/4HANA Public Cloud-omgeving te ondersteunen, hebben we een oplossing ontwikkeld om de efficiëntie in het magazijn te verhogen. Het uitvoeren van magazijnoperaties via elk mobiel apparaat is nu mogelijk met een minimale implementatie-inspanning.

Een efficiënter magazijnproces

Snelheid is van groot belang in een magazijn. Hoe eenvoudiger het proces, hoe efficiënter het verloopt. Daarom heeft Quinso de Mobile Warehouse App ontworpen. Een app waarmee je door middel van RF scanning verschillende magazijnprocessen ondersteund. De app is volledig configureerbaar, waardoor de gebruiker alleen gegevens ziet die relevant zijn. Hierdoor wordt het werk van magazijnmedewerkers zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Ook beschikt de app over een naadloze integratie met labelprintsoftware. 

Waarom de Mobile Warehouse App?

Een eenvoudiger magazijnproces betekent dat je sneller kunt inspelen op de behoeften van klanten en de processen binnen je bedrijf. Daarom is de Mobile Warehouse App van Quinso flexibel en volledig naar wens in te stellen.

We zetten de voordelen van de Mobile Warehouse App voor je op een rij:

  • De app maakt het magazijn volledig papierloos, doordat werklijsten getoond worden op mobiele apparaten

  • Magazijnmedewerkers hoeven niet handmatig productnummers, handling units en magazijnlocaties in te typen, maar kunnen deze eenvoudig scannen zodat het automatisch in het systeem komt

  • In het configuratie dashboard kan zelf bepaald worden welke scan acties en verificaties uitgevoerd moeten worden en welke gegevens te zien zijn op de schermen van de app

  • Doordat magazijnmedewerkers geen overbodige data zien hebben ze weinig opleiding nodig en kunnen ze direct aan de slag

  • Magazijntaken worden online opgehaald en na het scannen meteen geverifieerd en bevestigd

  • De app is te integreren met labelprintsoftware, waardoor je direct vanuit de app labels kunt printen

  • Er is slechts een paar dagen nodig om de app werkend te krijgen voor jouw organisatie

Is de Mobile Warehouse App geschikt voor jouw organisatie?

De Mobile Warehouse App werkt op elk mobiel apparaat en is geschikt voor organisaties die werken met SAP S/4HANA Public Cloud met Extended Warehouse Management en die daarnaast een licentie voor het SAP Business Technology Platform hebben of deze hiervoor willen aanschaffen. De scanning app ondersteunt inbound, outbound en operationele processen en sluit aan op de best practices die SAP aanbiedt op het gebied van warehousing.

Video

Benieuwd hoe de Mobile Warehouse App werkt? In deze video demonstreren we de app aan de hand van twee verschillende processen. 

Waarom Quinso?

Wij helpen organisaties om alles uit hun supply chain processen te halen. Hoe? Met intelligente SAP oplossingen voor elk onderdeel binnen de supply chain. We overzien het complete proces. Van grondstof tot eindproduct en van warehouse tot eindklant. Deze oplossingen implementeren wij volgens de door ons ontwikkelde methodiek stap voor stap in het tempo van de klant, zonder dat de huidige supply chain in gevaar komt. Als onderdeel van de ORBIS Group hebben wij hierin ook een internationale focus.

Het digitaliseren van de supply chain brengt veel voordelen met zich mee. Organisaties die de stap naar een ‘Digital Supply Chain’ hebben gezet, zijn in staat om problemen in een vroeg stadium te signaleren en op te lossen. Bij Quinso willen we altijd uitblinken in ons werk. Want alleen wanneer wij de beste oplossing implementeren, kunnen onze klanten de mogelijkheden van een ‘Digital Supply Chain’ optimaal benutten. Daarmee maken zij pas écht het verschil.

Bel mij

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Demo aanvragen

Contact

Anniek van den Berg

Sales & Account Executive

+31 (0)6 34 51 50 37

SAP Extended Warehouse Management (EWM) blogberichten en nieuws

De Klok Dranken optimaliseert haar logistieke proces met SAP EWM

De Klok Dranken trakteerde ons op een hele pallet met de karakteristieke Grolsch beugelflessen. Met deze levering heeft de eerste pallet van Koninklijke Grolsch naar De Klok Dranken het leveringsproces met ASN (Advanced Shipping Notification) op SAP EWM doorlopen. ASN is sinds kort [...]

Geslaagde livegang bij Apollo Vredestein

Met een nieuwe geoptimaliseerde technische oplossing voor het verwerken van geproduceerde autobanden op pallets vanuit MES is er nu meer controle tussen MES en SAP EWM. Hierbij is een groot deel maatwerk vervangen door standaard SAP functionaliteit na de livegang bij [...]

Andere Warehousing & Transport oplossingen

Ondersteun de totale transportmanagement levenscyclus voor zowel nationaal als internationaal vrachtvervoer met SAP software. Beheer transportvereisten ten behoeve van planning, optimalisatie, aanbiedingen, en afwikkeling van de vracht.

  • Betere transportcontrole
  • Gestroomlijnde processen
  • Verlaging van kosten
Meer informatie

ORBIS LES

Under construction

Ga naar de bovenkant