Trade Industries

Trade industries is een sector waarbinnen bedrijven producten in- en verkopen. De handel zelf verandert meestal niets aan het product, maar verkoopt het door zoals het was. Sommige handelsondernemingen doen kleine bewerkingen op het product als service of om waarde toe te voegen.

De voornaamste activiteiten voor handelsondernemingen:

  • Voorraad beheren
  • Sorteren: producten binnen dezelfde groepen bij elkaar brengen
  • Selecteren: verfijning van sortering.
  • Pousseren: sales activiteiten
  • Distribueren

Groothandel en distributie

Gebruik krachtige analysefuncties om je voorraad te optimaliseren en het juiste assortiment te bieden. Onze software voor groothandel en distributie geeft je inzicht in alle aspecten van jouw onderneming. Je onderscheidt je bedrijf van de concurrentie, je levert jouw klanten uitstekende service, je hebt jouw cashflow onder controle, je weet kosten te beperken en je realiseert groei en rendement.

Gebruik verkoop via meerdere kanalen om het jouw klanten gemakkelijk te maken. Maak, ontwikkel en onderhoud een nauwe samenwerking met strategische leveranciers. En stem jouw bedrijfsmiddelen af op zelfs de kleinste veranderingen in vraag en aanbod.

Waarom Quinso?

Vele van onze consultants zijn actief in de groothandel industrie; als onderdeel van hun vroegere dienstbetrekking of anderszins betrokken bij projecten. Met deze ervaring begrijpen wij de essentie van uw bedrijf en de uitdagingen met welke u wordt geconfronteerd. We maken gebruik van SAP Best Practices for Wholesale & Distribution tijdens de implementatie, deze oplossing ondersteunt een tal van groothandel industrie-specifieke scenario’s.

Voordelen

  • Beter samenwerken: betrokkenheid bevorderen over alle kanalen
  • Beter beslissen: strategische en bruikbare informatie voor medewerkers
  • Beter aanpassen: diensten met meerwaarde, aangeboden via een flexibel bedrijfsmodel
  • Beter werken: significant betere terugbetalingen, marges en prestaties van bedrijfsmiddelen

Klantreferenties

Oplossingen voor uw branche

SAP EWM

Met SAP Extended Warehouse Management beheert u uw high volume magazijnactiviteiten. Het systeem integreert complexe ketenlogistiek met uw magazijn- en distributieprocessen. Optimaliseer het volgen van uw voorraad (track & trace), cross-docking, distributie en multi-channel fulfilment.

Meer informatie

SAP Transportation Management

Ondersteun de totale transportmanagement levenscyclus voor zowel nationaal als internationaal vrachtvervoer met SAP software. Beheer transportvereisten ten behoeve van planning, optimalisatie, aanbiedingen, en afwikkeling van de vracht.

Meer informatie

S/4HANA Enterprise Management

SAP S/4HANA is de nieuwste, 4e generatie van de SAP Business Suite, de ERP software die u nu in uw organisatie gebruikt. Op termijn gaat S/4HANA de huidige versie R3 vervangen. Alle bestaande modules worden opnieuw opgebouwd. Deze transitie is nu in volle gang.

Meer informatie