Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Ja, ik wil dit webinar bijwonen!

Maakbedrijven die complete oplossingen aanbieden die bestaan uit producten én diensten maken meer omzet. Wil je je marges verhogen en meer winst maken door de stap te maken van producent naar dienstverlener? Dan nodigen wij je graag uit voor het webinar ‘Maakindustrie: maak meer winst door diensten’ op 27 november van 13.30 tot 14.00 uur.

In aanloop naar dit webinar schreef Marc van der Zon ook een blog over dit onderwerp. Laat je alvast inspireren: ‘Hoe maakbedrijven hun omzet verhogen door van producten diensten te maken’.

Bij maakbedrijven groeit het besef dat dienstverlening commercieel net zo interessant is als het leveren van producten. De marges op diensten zijn hoger dan de marges op producten. Bovendien zorgen diensten voor continue inkomsten. Daar komt nog bij dat diensten bijdragen aan de klantrelatie én maken dat een producent zich écht kan onderscheiden van de concurrentie.

Quinso inspireert en ondersteunt bedrijven die de stap van transactie naar relatie willen zetten. Tijdens het webinar ‘Maakindustrie: maak meer winst door diensten’ laat business development manager Marc van der Zon zien hoe je zo’n traject het beste aan kunt pakken. Marc put daarbij uit zijn rijke praktijkervaring bij maakbedrijven. Hij deelt kennis, ideeën en voorbeelden die je helpen om te komen tot een businessmodel dat producten en diensten combineert.

Je deelname aan dit interactieve webinar is kosteloos. Je kun je tot 25 november registreren. Na aanmelding ontvang je een e-mail met meer informatie en een link naar het webinar.

Ja, ik wil dit webinar bijwonen!